Ha egyik napról másikra nem megyek be dolgozni és nem is szólok be az mekkora gond? Mire számithatok ezentul? Ki fognak rúgni?
Ha nem veszi fel, feltétlen írj e-mail-t, smst, amit tarts is meg!
Ez azért is jó, mert ebben a formában a számodra jelenleg nem éppen kellemes kontaktust is el tudod egyelőre kerülni.
A problémáddal meg próbálj szakemberhez fordulni, mert ez hosszútávon biztosan nagyon megkeseríti az életedet.
Jaj te, a szociofóbiát egész sikeresen lehet ma már pszichoterápiával kezelni .. miért nem keresel egy pszichológust? ez így tönkre vágja az egész életedet ...
egyébként meg valóban írj egy sms-t, emailt stb, azzal végül is nem kell interakcióba lépned vele közvetlen módon
Köszönöm! Smst fogok írni neki de csak 17:00 után tudok. Ma délutánosok vagyunk, de úgy érzem ezzel már nem tudom kimenteni magam!
Próbaidős vagyok, most járna le októberben szerintem ezzel most sikerült kirúgatnom magam. Bár nem igazán bánom, mert egyéb okok miatt amugy is ott kellett volna hagynom még ebben a hónapban a céget.
Enyhébb formában ugyan mint rég de változatlanul fennáll és tényleg nagyon megkeseriti az életem. A régi állapot, amikor nem mertem lemenni a bolba kifliért mert be kell nyitni, köszönni kell stb.. szerencssére már a múlté.
De egy telefonos állásra jelentkezés, vagy felhivni a fogorvost hogy mikor tudnak fogadni még mindig rettentő nagy akadály! :( Személyesen idegen és tekintélyes emberekkel nem merek beszélni. Pl a főnökkel. Ha érzem hogy sok minden függ a dologtól akkor nagyon félek. A munkatársakkal már jobban boldogulok, a barátaim közt pedig abszolut semmi ilyen korlátom nincs. Nem mindig és nem minden helyzetben jellemző szerencsére. A pszichológusnál is valahogy emiatt nem jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!