Magánfogorvoshoz ha bemegyek, elég ha köszönök, vagy kezet is fogunk?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 07:25
1/11 tekike99 válasza:
Kézfogás is. Magándokinál én mindig fogtam kezet első alkalommal. Általában automatikusan nyújtják is, megtisztelnek azzal, hogy egyenrangú félként kezelnek. Nem pedig alárendelt a viszony, mint az sztkban...
2/11 anonim válasza:
Én eddig pár alkalommal voltam csak magándokinál, de ott nem történt kézfogás egyszer sem.
Tavaly télen volt, és mire felraktam az akasztóra a kabátomat, táskámat, mert mondták, hogy ne hagyjam kint az előtérben, nehogy ellopják, addigra a doki mást csinált, kezet mosott, a gép előtt ült, vagy "piszkálta" az eszközöket. Meg amikor behívott, akkor sem nyújtott kezet, arréb állt meg, tehát nálam ilyen még nem volt.
3/11 anonim válasza:
Meg ahogy lepakoltam már mondta is, hogy foglaljak helyet.
4/11 anonim válasza:
Akkor fogj kezet, ha az orvos kezdemenyezi ezt, eleg ha udvozlod!
5/11 anonim válasza:
Nem szoktak kezet nyújtani. Neked semmiképp nem kell, esetleg, ha nyújtja, fogadd el.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. nov. 4. 18:21
7/11 anonim válasza:
Ja,szerintem se nyújts kezet,csak ha a doki kezdeményezi.egyébként a köszönés elég.
8/11 A kérdező kommentje:
OK.
2011. nov. 5. 07:08
9/11 anonim válasza:
Magán dokiknál nem vagyok ismerős,de nekem (tartós betegségből kifolyólag) a kezelő orvosom mindig nyújtja a kezét,pedig én még igen csak gyerek vagyok.:)
Szóval szerintem nálad is ez lesz,hogy ő maga fogja nyújtani,mivel pláne egy magán dokinál igen fontos a bizalom,és a kézfogás az ilyenekben tud segíteni.:)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már túl vagyok a kezelésen. A doki nagyon kedves volt, de a kézfogásra semmilyen ráutaló magatartást nem tanúsított :-)
2011. nov. 19. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!