Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Anyukák! Mért dobáljátok szét...

Anyukák! Mért dobáljátok szét gusztustalan módon a pelenkákat ahol ép vagytok?

Figyelt kérdés
nem nagyon értem hogy lehet valaki ilyen..parkolóba a ahol ép akarjátok oda teszitek..virágok közé..szerintetek azt senkinek nem kell majd össze szedni ?na meg a pasitok nem szol rátok hogy ugyan drágám nem oda kéne ?:S
2011. okt. 16. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem dobáltam szét a gyermekem pelenkáit. Direkt magamnál tartottam egy zacskót a célra. Szépen összetekertem és beledobtam a legközelebbi kukába.

A fő ciki egyébként az, amikor a városban közel-távol nincs egy kuka se (illetve ramaty állapotban van, hiányzik az alja stb), kénytelen az ember hazabuszozni a cuccal. Dehát úgy látszik, a város közepén luxus szemetest rakni bárhová, az emberek azt képzelik, hogy ott nem termelődik a szemét....

2011. okt. 16. 17:31
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de ha nekem választanom kellene (takarítóként), inkább a babakakis-pellust szedném össze, mint a kutyasz*art...

Sajnos, azt is ott hagyja sok kutyatulajdonos... :-((

2011. okt. 16. 17:32
 13/19 A kérdező kommentje:
de ugy képzeljétek el egyik olyan büdös volt mintha emésztő gödör fölé hajoljnál..hát madj nem az étvágyam is el ment az napra
2011. okt. 16. 17:39
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Ezek általában ugyanazok az "emberek".

Ha kutyával van, annak a sz.rát hagyja ott, ha gyerekkel, akkor a pelenkát, és nekik van gusztusuk ilyen helyeken kamatyolni, ami után otthagyják a gumit is.

Aki igénytelen állat, az minden körülmények között az lesz.

A többi 100 kisgyerekes anya, aki ugyanott megfordul, képes kulturáltan intézni a dolgokat pelenkázásnál, összeszedi a kutya után, ami az "övék", és nem lesz ingere egy ürüléktől és vizelettől bűzlő, mocskos parkolóházban szexelni.

A többség nem ilyen, csak ők nem ennyire feltűnőek.

2011. okt. 16. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

A kérdező kommentje:

de ebe aza a durva hogy ienek lesz gyerek és majd azt is ere tanítja ?:S

Legalább magyarul tanulj meg írni, ha már általánosítasz!

Két gyerekem van, de soha nem dobáljuk szét a pelenkát, pedig nyóckerben lakok".

2011. okt. 16. 17:51
 16/19 ava87 ***** válasza:
100%

Aaaaaz kemény... Nekem már nem pelenkás a fiam, de amíg az volt, sosem jutott eszembe csak úgy itt ott eldobálni a pelenkákat. Ahogy otthon sem hagytam őket a lakásban mindenfelé, úgy máshol is a kukába dobtam.

Durva, hogy ennyire prosztó emberek vannak. Kíváncsi lennék, ők vajon otthon sem dobják ki a kukába?

2011. okt. 16. 19:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan háborogsz, Kérdező, hihetetlen, hogy milyen primitív emberek vannak. Én mocskos pelenkát a környékemen nem szoktam látni, használt tisztasági betéttel, tamponnal viszont találkoztam már, egyéb hulladék mellett, az utcán. Sajnos, sok az igénytelen ember, akik szerint a szemeteskuka, konténer csak utcadíszként szolgál. Engem speciel felmérgesít az is, ha a természetben, erdőn-mezőn lerakott hulladékot látok.

Nem irigyellek Titeket, takarítókat, egyáltalán.

Aki felhozta a kutyapiszkot: az emberi ürülék / akármilyen korosztályé / büdösebb, mint a kutyáé. Természetesen az se gusztusos, mikor az utca közepén "díszeleg" a kutya-potyadék, és ráadásul belelépünk.

2011. okt. 16. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

én a KUTYAFUTTATÓBAN szoktam látni,Kecskeméten.

A véres betétekről már ne is beszéljünk..

ritka gusztustalan..

2011. okt. 16. 20:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik ettől lesznek menők..szánalmas
2011. okt. 16. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!