A nők miért mondják mindig azt, hogy fúj, undorító, gusztustalan?
Az ilyen nőket ki kéne küldeni egy hónapig trágyát lapátolni. Meg olyan helyre ahol nem jön csapból a meleg víz, sőt csap sincsen, hanem kútból veszed, aztán vagy felmelegíted vagy nem.
Aztán miután egy kicsit megedződtek, na utána más lesz az elképzelésük arról, hogy mi is az a fúj. Utána már semmiség lesz minden :)
Na én meg épp a fiúknál tapasztalok ilyet... Komolyan mondom, nekik lassan egy porszem is "fúúúj bazze" lesz :/ olyan nyomorékok...
Amúgy nemtől függetlenül, szerintem totál béna dolog, általában elkényeztetett gazdag majmok meg sznobok szoktak így viselkedni...
Nekem van egy fiú ismerősöm, aki jégkrém evés közben zsepivel törölgeti az arcát, nehogy jégkrémes legyen a szája sarka. És vannak ismerőseim, akiknek nem lehet mondani, hogy genny vagy döglött patkány, mert fúj, épp ők esznek.
24/L
13:56-os:
Juuuuj. Én nem vagyok szemét, de ezeket az ismerőseidet néha biztos nagyon megszívatnám :D
Persze ha nagyon megbántanám őket azért bocsánatot kérnék, dehát ezeket nem lehetne kibírni nevetés nélkül.
Én például gyakran mondom azt, hogy fuj, undorito.
És?
Elég nagy bunkoság gennyről meg döglött patkányról beszélni, miközben a másik eszik.Nekem is elmenne az étvágyam.
Lapátoltam már szart, arra is azt mondtam fuj. Na? És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!