Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nők miért mondják mindig...

A nők miért mondják mindig azt, hogy fúj, undorító, gusztustalan?

Figyelt kérdés
Sok NŐ ismerösöm mondja hogy fúúj, de undorító, gusztusalan... De, ilyen semmiségekre, amik szerintem nem azok, még nem láttak undorító dolgot... Ismerösöm eltüsszenti magát, mint mond a csaj? Fúúúúj! De, ebbe mi a fúj? Ez természetes, hogy valaki tüsszent, nem pénz fog az orrán jönni... :D Szóval sok NŐI ismerösöm mondenre fúújoznak, undorodnak... Férfi ismerösöm nincs ilyen... Miért mondják ezt?
2010. júl. 6. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyen nőket ki kéne küldeni egy hónapig trágyát lapátolni. Meg olyan helyre ahol nem jön csapból a meleg víz, sőt csap sincsen, hanem kútból veszed, aztán vagy felmelegíted vagy nem.

Aztán miután egy kicsit megedződtek, na utána más lesz az elképzelésük arról, hogy mi is az a fúj. Utána már semmiség lesz minden :)

2010. júl. 6. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Na én meg épp a fiúknál tapasztalok ilyet... Komolyan mondom, nekik lassan egy porszem is "fúúúj bazze" lesz :/ olyan nyomorékok...

Amúgy nemtől függetlenül, szerintem totál béna dolog, általában elkényeztetett gazdag majmok meg sznobok szoktak így viselkedni...

2010. júl. 6. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
10:59-essel egyetértek. Nőknél még csak-csak elviselhető a dolog ha ezt csinálják, de ha egy férfi ilyen, na hát attól tuti hátast dobnék :D
2010. júl. 6. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Őket hívjuk plázacicáknak XD
2010. júl. 6. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy fiú ismerősöm, aki jégkrém evés közben zsepivel törölgeti az arcát, nehogy jégkrémes legyen a szája sarka. És vannak ismerőseim, akiknek nem lehet mondani, hogy genny vagy döglött patkány, mert fúj, épp ők esznek.

24/L

2010. júl. 6. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

13:56-os:

Juuuuj. Én nem vagyok szemét, de ezeket az ismerőseidet néha biztos nagyon megszívatnám :D

Persze ha nagyon megbántanám őket azért bocsánatot kérnék, dehát ezeket nem lehetne kibírni nevetés nélkül.

2010. júl. 6. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Ferfiban is van ilyen. Nem kell altalanositani.
2010. júl. 6. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Most epp ezek a "meno" szavak. Ne bosulj, jovo honapban mas lesz. Ne vedd oket figyelembe, majd elhagyjak.
2011. febr. 25. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én például gyakran mondom azt, hogy fuj, undorito.

És?

Elég nagy bunkoság gennyről meg döglött patkányról beszélni, miközben a másik eszik.Nekem is elmenne az étvágyam.

Lapátoltam már szart, arra is azt mondtam fuj. Na? És akkor mi van?

2011. dec. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!