Az amerikai filmekben miért mászkálnak cipővel az ágyon? Ez annyira gusztustalan!
Én nem filmben láttam, hanem a Queer Eye for the Straight Guy c. "sorozatban".
Magyarul Melegítő vagy Stílustanácsok férfiaknak a címe.
Ez ilyen átalakítós műsor. Na a végén sokszor ott is cipővel másznak be az ágyba oda leülnek és úgy beszélgetnek.
Hát nem tudom jó, hogy náluk tisztaság van nem úgy mint ebben a mocskos városban ahol én élek, meg betonút meg pláza, nem kutyasz.r meg fű sár stb... de akkor is. A tiszta ágyneműre (mert akkor húzták fel) leülnek, vagy fekszenek cipővel.
Én még a szobába se jövök be cipővel, pedig parketta van szóval elég lenne felmosni, nem szőnyeg amivel szenvedni kell.
Nem tudom, szerintem nem higiénikus, kitudja milyen baktériumok vannak azon a cipőn.
Szerintem se higgy a filmeknek, egy filmben nyilván nem fogják levenni és idétlenül zokniban téblábolni a színészek.
Egyébként előfordult már baráti társaságban, hogy mentünk valakihez és azt mondta nem kell levenni a cipőt. Így mi is cipővel ültünk le az ágyára és ott hülyültünk.
Igen. Szerintem is a filmek miatt. Ott azért csak másabb cipő nélkül szaladgálni, meg abban az ágyban aztán nem alszik senki, max eljátssza.
Nekem összes ismerősöm a cipőlevételt támogatja, akiknél eddig voltunk.
Mondjuk, ki is akadtam, amikor a Hal a tortán(véletlenül futottam bele) egyik adásában az egyik vendég a kisvideóban megjegyezte, hogy szerinte illetlenség a vendégektől azt kérni, vegyék le cipőiket, és húzzanak fel ELŐRE ODAKÉSZÍTETT, GYAKRAN MOSOTT PAPUCSOT!! A szívem szakadt meg szegényért, komolyan mondom...
Szóval, emberfüggő is a dolog.
Ha nem akarsz egész nap takarítani, leveteted velük. Az amerikaiakat meg ne majmoljuk mégjobban!
Ennyi:)
Veró
Én valami illemmel foglalkozó könyben olvastam, hogy ha pl családi összejövetel van és te elegánsan mész pl. öltönyben vagy hasonló akkor nem kell ott szerencsétlenkedned zokniban, hanem vihetsz magaddal benti papucsot. Ez nem illetlenség.
Na én egyszer vittem (mert egész napos program volt, ott voltunk bent ettünk, megnéztük a lakást stb, beszélgettünk, sztorizgattunk.) Ők levetetik az emberrel a cipőt, azért vittem elegánsan, szép papucsot. Na hát úgy néztek rám, mint egy idiótára. És hogy nagyképűsködök mert én a városból lementem közéjük a faluba :DDD Máskor inkább esetlenül állok ott zokniban...
Nem tudom miért de én még a szerelőkkel is levetetem! Nálam is parketta van, de a lépcsőházban a cipőtárolónál mindenkivel levetetem a cipőt és kész. Ki tudja, mennyi szarba lépett bele stb... Ráadásul a parkettámon van egy szép szőnyeg, szóval áh... Szeretem a rendet, tisztaságot, és a parketta miatt sosem hideg a padló. Én mindig zokniban mászkálok, kivéve a fürdőbe/konyhába, ott ugyanis kőpadló van.
Van több ismerősöm is, akiknél sosem kellett levenni a cipőt. Hát, rosszul éreztem magam... :D
lehet hogy a házban más cipővel járnak mint kint.
házi papucs helyett házi cipő. nó?
bakkanccsal, sáros cipővel nem láttam még senkit ágyba ülni filmekben sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!