Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bográcsoztatok már idén? Mit...

Bográcsoztatok már idén? Mit főztetek? (mit főzzek? )

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 17:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Főzzél palóclevest! Az mindent visz! Hmmm....
2009. ápr. 30. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Az iskolában diáknapon tárkonyos bogrács levest, de szerintem koszos kézzel csinálták, mert többen, köztük én is beteg lettem tőle.
2009. ápr. 30. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi már csináltunk egy jó kis babgulyást 2 hete, vasárnap is fogunk valamit!
2009. ápr. 30. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Még sajnos nem bográcsoztunk, de egy halászlét el tudnék képzelni.
2009. ápr. 30. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
mi már többször is ,talán 3-4 alkalommal,és holnpra tervezzük,hogy pacalpörit csinálunk.
2009. ápr. 30. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

mi is holnap akciózunk, gulyás lesz nyammmmi :]

+ a ráadás: szalonnát is sütünk :D

2009. ápr. 30. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
Húsvét hétfőn lógtunk el a locsolók elől,akkor bogiztunk,jó zsíros gulyást csináltunk...fujjj:S
2009. ápr. 30. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Na ná hogy bográcsoztunk! Először pontosan nem emlékszem hogy már március végén vagy április elején-e, de mindenesetre azonnal az ezévi első viszonylag meleg szombaton volt. Bográcsgulyást főztünk. Ezt bent gázon kár is elkezdeni főzni, soha nem lesz olyan íze mint kint. Ezt késő őszig lehet gyakorolni, néha még az első hó lehullása után is, azután szünet és tavasszal jöhet újra a bográcsozás akár mértéktelenül is.
2009. máj. 1. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
Tegnap, de nagyon finom volt és az idő is megfelelő volt.
2009. máj. 3. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én az idén még nem.

Nálam a marhalábszár pörkölt, a gulyás és a halászlé a nyerő. Egyébként meg ízlés dolga:)

2009. máj. 4. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!