Bográcsoztatok már idén? Mit főztetek? (mit főzzek? )
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 17:59
1/14 anonim válasza:
Főzzél palóclevest! Az mindent visz! Hmmm....
2/14 anonim válasza:
Az iskolában diáknapon tárkonyos bogrács levest, de szerintem koszos kézzel csinálták, mert többen, köztük én is beteg lettem tőle.
3/14 anonim válasza:
Mi már csináltunk egy jó kis babgulyást 2 hete, vasárnap is fogunk valamit!
4/14 anonim válasza:
Még sajnos nem bográcsoztunk, de egy halászlét el tudnék képzelni.
5/14 anonim válasza:
mi már többször is ,talán 3-4 alkalommal,és holnpra tervezzük,hogy pacalpörit csinálunk.
6/14 anonim válasza:
mi is holnap akciózunk, gulyás lesz nyammmmi :]
+ a ráadás: szalonnát is sütünk :D
7/14 anonim válasza:
Húsvét hétfőn lógtunk el a locsolók elől,akkor bogiztunk,jó zsíros gulyást csináltunk...fujjj:S
8/14 anonim válasza:
Na ná hogy bográcsoztunk! Először pontosan nem emlékszem hogy már március végén vagy április elején-e, de mindenesetre azonnal az ezévi első viszonylag meleg szombaton volt. Bográcsgulyást főztünk. Ezt bent gázon kár is elkezdeni főzni, soha nem lesz olyan íze mint kint. Ezt késő őszig lehet gyakorolni, néha még az első hó lehullása után is, azután szünet és tavasszal jöhet újra a bográcsozás akár mértéktelenül is.
9/14 anonim válasza:
Tegnap, de nagyon finom volt és az idő is megfelelő volt.
10/14 anonim válasza:
Én az idén még nem.
Nálam a marhalábszár pörkölt, a gulyás és a halászlé a nyerő. Egyébként meg ízlés dolga:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!