Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor főztétek ki a cumikat...

Mikor főztétek ki a cumikat szülés előtt? Egyáltalán kifőztétek előtte?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
35. hét körül kezdtem el készülődni :)Igen kifőzheted és tedd egy lezárható dobozba.Én a cumisüvegeket simán csak a szekrénybe raktam.
2011. ápr. 27. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Valamikor a 36. hét környékén.

Kaptam Aventes poharat a felicitas csomagban, ezt is kifőztem, ebbe tettem a cumikat, mert könnyen zárható.

2011. ápr. 27. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nalunk a korhazban nem is engedtek a hasznalatat,es bar bevittem (ki is volt fozve),de itthon ismet kifoztem,amikor kiengedtek,bar a kisfiam elmult 3 honapos,mire elfogadta :)
2011. ápr. 27. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én alapból úgy álltam a dologhoz, hogy szoptatni fogok, és semmi cumi. A kórházban, amíg nem indult be a tejem, megtanították, hogy itassam meg pohárból a tápszert a babámmal. Sajnos 4 hónapos korában el kellett kezdenem pótlást adni a kisfiamnak, és akkor vettünk cumisüveget, mert a párom és anyukám nem tudták pohárból megitatni a tápszert, ha nem voltam otthon. Szóval én nem főztem ki előtte, csak amikor már szükség volt rá :-) Minden jót és boldog babavárást!
2011. ápr. 27. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 27. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!