Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy buszon nem illik egyszerre...

Egy buszon nem illik egyszerre két ülést elfoglalni?

Figyelt kérdés
Szóval hogy ha van két üres ülés egymás mellett, egyikre leülök, másikra meg leteszem a táskámat, ezt nem illik csinálni?
2011. okt. 5. 19:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Elfárad a táskád? Kib@szott nagy gyökérség! Vedd az öledbe hogy más is le tudjon ülni!
2011. okt. 5. 19:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Addig oké, amíg kevesen vannak a buszon és van több szabad hely is, de utána már tényleg nem illik, ha elfoglalod az utolsó szabad helyet... De ha olyan embereket fogsz ki meg is fognak szólni emiatt.
2011. okt. 5. 19:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szinte üres a busz, akkor inkább oda tedd, mint a retkes földre. Természetesen, ha telt ház van, akkor már pofátlanságszámba megy.
2011. okt. 5. 19:26
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom hogy illik-e vagy sem, de én leszarom. Ha le akar ülni, akkor majd megkérdezi. Amúgy szerintem nem illik..
2011. okt. 5. 19:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Amikor kevesen vannak akkor szoktam oda tenni, amikor szállnak fel egyre többen akkor meg le szoktam tenni a földre.
2011. okt. 5. 19:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha sok szabad hely van, akkor a kutyát se érdekli, de ha tömve van a busz, akkor inkább vedd az öledbe vagy tedd le a földre.
2011. okt. 5. 19:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Így nem bunkóság. De ha sokan vannak, nincs már elég ülőhely, akkor az.
2011. okt. 5. 19:34
 8/17 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták: ha kevesen vannak, senkit nem érdekel, ha nem mocskos a táskád, akkor nyugodtan tedd magad mellé. Ha többen vannak, akkor meg bunkóság elfoglalni.
2011. okt. 5. 19:39
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Én mindig oda rakom, persze nem csúcsidőben amikor állóhely is szűkösen van, de pl amikor felszállok és még van hely és közbe telítődik a különböző megállókban akkor sem veszem le, mindenkinek van szája,aki ülni akar az megkérdezi, ennyi.
2011. okt. 5. 19:40
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
én lerakom a mellettem lévő ülésre, ha valaki le akar ülni, szól és elveszem onnan, én se problémázok azon hogy más odarakja, megkérdezem hogy szabad lesz, a válasz mindig igen, arrébb rakja a csomagját, én meg leülök
2011. okt. 5. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!