Egy buszon nem illik egyszerre két ülést elfoglalni?
Figyelt kérdés
Szóval hogy ha van két üres ülés egymás mellett, egyikre leülök, másikra meg leteszem a táskámat, ezt nem illik csinálni?2011. okt. 5. 19:21
1/17 anonim válasza:
Elfárad a táskád? Kib@szott nagy gyökérség! Vedd az öledbe hogy más is le tudjon ülni!
2/17 anonim válasza:
Addig oké, amíg kevesen vannak a buszon és van több szabad hely is, de utána már tényleg nem illik, ha elfoglalod az utolsó szabad helyet... De ha olyan embereket fogsz ki meg is fognak szólni emiatt.
3/17 anonim válasza:
Ha szinte üres a busz, akkor inkább oda tedd, mint a retkes földre. Természetesen, ha telt ház van, akkor már pofátlanságszámba megy.
4/17 anonim válasza:
Nem tudom hogy illik-e vagy sem, de én leszarom. Ha le akar ülni, akkor majd megkérdezi. Amúgy szerintem nem illik..
5/17 A kérdező kommentje:
Amikor kevesen vannak akkor szoktam oda tenni, amikor szállnak fel egyre többen akkor meg le szoktam tenni a földre.
2011. okt. 5. 19:27
6/17 anonim válasza:
Ha sok szabad hely van, akkor a kutyát se érdekli, de ha tömve van a busz, akkor inkább vedd az öledbe vagy tedd le a földre.
7/17 anonim válasza:
Így nem bunkóság. De ha sokan vannak, nincs már elég ülőhely, akkor az.
8/17 anonim válasza:
Ahogy mondták: ha kevesen vannak, senkit nem érdekel, ha nem mocskos a táskád, akkor nyugodtan tedd magad mellé. Ha többen vannak, akkor meg bunkóság elfoglalni.
9/17 anonim válasza:
Én mindig oda rakom, persze nem csúcsidőben amikor állóhely is szűkösen van, de pl amikor felszállok és még van hely és közbe telítődik a különböző megállókban akkor sem veszem le, mindenkinek van szája,aki ülni akar az megkérdezi, ennyi.
10/17 anonim válasza:
én lerakom a mellettem lévő ülésre, ha valaki le akar ülni, szól és elveszem onnan, én se problémázok azon hogy más odarakja, megkérdezem hogy szabad lesz, a válasz mindig igen, arrébb rakja a csomagját, én meg leülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!