Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A buli miért egyenlő az...

A buli miért egyenlő az ivással? Szinte már a buli, az alkohol szinonimája lesz.

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ez hülyeseg...en tegnap voltam bulizni ahol tenyleg nagyon sokan ittak de en nem fogyasztottam eggyaltalan alkoholt!
2011. okt. 9. 20:28
 12/17 anonim válasza:
bárcsak alkoholról lenne szó...az a sok szar,amit már követni sem lehet, hogy mi,aztán meg az ember fia/lánya nem tudni mitől egyszercsak elául...de nyugodtan,csak megd.gleszti magát egyszer a sok hülye tudatlan tizenéves. ettől leszel menő baz+...szégyen!
2011. okt. 10. 19:28
 13/17 anonim válasza:

Mi nagyon sokat ittunk minden hétvégén abban az időben, mikor gimisbe jártam. Szerencsére akkoriban még nem voltak ennyire elterjedve a drogok.

Mert még mindig azt mondom, inkább igyon valaki, mint drogozzon.

Nem tudom miért kellett, egyszerűen jobban éreztük magunkat, jobb volt a hangulat, jobban szóba állt az ember mindenkivel, jobban ment a tánc stb...

A probléma az, mikor túl sokat iszik az ember, a részegség már akadálya a jó bulinak. Sajnos sokan nem ismerik a határaikat.

Most, lassan 20 évvel később, alig iszom alkoholt. Akkoriban megérte a másnaposságot is a jó buli, ma már nem. :-)

2011. okt. 11. 10:23
 14/17 anonim válasza:

mi ez a jövőidő? csak annak _lesz_ a buli = alkohol, aki még csak tinidiszkóban járt. az alkohol -vagy egyéb könnyűdrogok- hangulatfokozók, feszültségoldók (pl. ha szégyenled ahogy táncolsz, ha részegen már nem fogod és tudsz táncolni ahogy akarsz), illetve serkentők, hogy ne dőlj ki 10 perc után.

bocs, de józanul minden buli szar.

2011. okt. 11. 10:53
 15/17 anonim válasza:

Draga "A válasz megírásának időpontja: ma 10:23"!

Hirem van: Az alkohol drog. Meghozza kemenydrog. A kokainnak jobb leszokasi aranya van. Csak gondoltam, szolok, mielott a kettot szembeallitanank. Kulturalis kerdes, hogy hol mit lehet, mi legalis-illegalis. Igazabol a kulcs a mertek, mertekkel lehet inni is, fuvezni is. Azert a heroint nem javaslom, mert az vegleg tonkretesz, mar egy loves utan is. :P

2011. okt. 11. 13:21
 16/17 anonim válasza:

Én pia nélkül is tudok bulizni.

Én meg buli nélkül is tudok piálni. :D

De viccet félretéve, minden rajtad múlik.

Ha tudják rólad, hogy nem iszol, nem is lesz feltűnő még büszke is lehetsz.

2011. okt. 16. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet egy buli pia nélkül is jó, ellenben bepiálva még jobb. Persze ezalatt nem azt értem, hogy seggrészegre iszod magad.

Feloldódva sokkal jobb érzés bulizni.

2011. okt. 17. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!