Titelekt is idegesít, ha beleolvasnak abba, amit írtok?
Figyelt kérdés
Pl. monitoron irodában. Én hülyét kapok tőle. És mindenki megsértődik, ha szólok érte.2011. szept. 30. 15:54
11/11 anonim válasza:
Hú, de utálom! Főleg azt, amikor megnézik, hogy mit csinálok éppen a neten. De az is idegesít, ha csak a hátam mögött állnak. És azt is utálom, ha megkérdezik, hogy mit olvasok. Minek kérdezik? Látják, hogy olvasni próbálok, kicsi az esély, hogy ismerik a könyvet, de ha ismerik, akkor sincs kedvem velük elbeszélgetni a könyvről, mivel éppen olvasni próbálok. Ráadásul semmi közük hozzá. És a tetejébe valójában nem is érdekel senkit, csak úgy érzik, beszélgetést kell kezdeményezniük, hogy jobb legyen a légkör. Azt szoktam válaszolni: "KÖnyvet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!