Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Titelekt is idegesít, ha...

Titelekt is idegesít, ha beleolvasnak abba, amit írtok?

Figyelt kérdés
Pl. monitoron irodában. Én hülyét kapok tőle. És mindenki megsértődik, ha szólok érte.
2011. szept. 30. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hú, de utálom! Főleg azt, amikor megnézik, hogy mit csinálok éppen a neten. De az is idegesít, ha csak a hátam mögött állnak. És azt is utálom, ha megkérdezik, hogy mit olvasok. Minek kérdezik? Látják, hogy olvasni próbálok, kicsi az esély, hogy ismerik a könyvet, de ha ismerik, akkor sincs kedvem velük elbeszélgetni a könyvről, mivel éppen olvasni próbálok. Ráadásul semmi közük hozzá. És a tetejébe valójában nem is érdekel senkit, csak úgy érzik, beszélgetést kell kezdeményezniük, hogy jobb legyen a légkör. Azt szoktam válaszolni: "KÖnyvet."
2011. okt. 3. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!