Hogyan reagáljam le?

Figyelt kérdés

Akárhányszor belépek egy teraszra, pub-ba mindig elkezdenek bámulni valamelyik asztaltól, aztán mondják hogy gyökér...

Szóljak vissza nekik,védjem meg magamat férfi módjára vagy ne vegyem számba a sok frusztrált alakot?

Minden okés rajtam külsöleg csak érzékeny vagyok születésemtől fogva, ezért eléggé mellre szivom az ilyen igazságtalanságokat.

2011. szept. 14. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
emeld fel a fejed és menj tovább. aamúgy ok nélkül miért mondanának ilyet???
2011. szept. 14. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha én ülnék a teraszon. Magasról lesz@rnám hogy jössz vagy mész-e. De nem vágom , neked mindig mindenki beszól akárhányszor bárhova mész? Akkor veled lehet valami....
2011. szept. 14. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem mindig...de sokszor...és nem beszólnak hanem bámulnak és legyökereznek egymás között(nem utánam kiáltanak), mert nem játszom az eszemet mint a többi balf*asz, hanem természetes vagyok.
2011. szept. 15. 09:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap is beültem egy teraszra, másik asztaltól 3 pasas elkezd bámulni, na visszabámultam és mondtam hangosan hogy "Én nem értem mit kell igy bámulni az embert" ...semmi reakció tőlük, csak bámultak tovább ... aztán elnéztem...
2011. szept. 15. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük! Ne süllyedj le a szintjükre. Ha jólesik nekik akkor egészségükre, kívánom, hogy ennél több örömük ne legyen az életben!
2011. szept. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!