Mit csináljak, hogy ne bántsam meg egy dohányos ismerősömet, de azért én se váljak passzív dohányossá?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen barátkozok, ezért egyrészt örülök hogy ezzel a személlyel sikerült egy hullámhosszra kerülnöm... Másrészt amikor csak lehet, rágyújt, én viszont
1. nem dohányzok (és még régebben sem szívtam el egy szálat se)
2. enélkül is van ilyen hurutos-köhögés szerűségem már vagy másfél éve, a cigifüst is irritálja a torkom (voltam vele orvosnál, elvileg kutya bajom, de azzal kezdődik minden napom, hogy váladékot köhögök fel, + anyukám és apai ágú nagyim asztmás)
Szerintetek hogyan oldhatnám meg ezt a helyzetet anélkül, hogy megsérteném? :/
2011. szept. 8. 20:06
11/11 anonim válasza:
13:36 - nézd, én tizenkét éven keresztül dohányoztam (évekkel ezelőtt leszoktam). Abszolúte semmi bajom nem lett tőle, és az a nagy egészségügyi javulás sem állt be, amit emlegetni szoktak, a leszokást biztatandó. Pedig a tüdőm amúgy sem volt soha egy nagy ász, többször volt tüdőgyulladásom, és soha nem jöttem helyre belőle teljesen. Ha belegondolok abba, hogy a környezetemben élők ennek a füstmennyiségnek az elhanyagolható töredékét szívták csak be, akkor mindenképpen bután tekintek azokra a kijelentésekre, hogy a passzív dohányzás hű de káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!