Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit csináljak, hogy ne bántsam...

Mit csináljak, hogy ne bántsam meg egy dohányos ismerősömet, de azért én se váljak passzív dohányossá?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen barátkozok, ezért egyrészt örülök hogy ezzel a személlyel sikerült egy hullámhosszra kerülnöm... Másrészt amikor csak lehet, rágyújt, én viszont

1. nem dohányzok (és még régebben sem szívtam el egy szálat se)

2. enélkül is van ilyen hurutos-köhögés szerűségem már vagy másfél éve, a cigifüst is irritálja a torkom (voltam vele orvosnál, elvileg kutya bajom, de azzal kezdődik minden napom, hogy váladékot köhögök fel, + anyukám és apai ágú nagyim asztmás)

Szerintetek hogyan oldhatnám meg ezt a helyzetet anélkül, hogy megsérteném? :/

2011. szept. 8. 20:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
13:36 - nézd, én tizenkét éven keresztül dohányoztam (évekkel ezelőtt leszoktam). Abszolúte semmi bajom nem lett tőle, és az a nagy egészségügyi javulás sem állt be, amit emlegetni szoktak, a leszokást biztatandó. Pedig a tüdőm amúgy sem volt soha egy nagy ász, többször volt tüdőgyulladásom, és soha nem jöttem helyre belőle teljesen. Ha belegondolok abba, hogy a környezetemben élők ennek a füstmennyiségnek az elhanyagolható töredékét szívták csak be, akkor mindenképpen bután tekintek azokra a kijelentésekre, hogy a passzív dohányzás hű de káros.
2011. szept. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!