Olvasgattok kaksizás közben?
Én szoktam. Ti?
És mit szól ehhez a család. Nálam semmit, mert a pólom alá rejtem az olvasnivalót mikor jövök-megyek ki-be.
Kort és nemet is kérek, ha lehet.
Köszi.
23/N
Igen, ez a szakaszos ürítés, ahogy a kedves kérdező is felvázolta. Én is így vagyok vele. Én keresem 1000-rel a legfrissebb újságot. Akkor már vágják mizújs. No és valóban lehet a szagok terjedését akadályozni.
Én azt szoktam mondani, h nem azért vagyok sokáig, mert olvasok, hanem azért olvasok, mert sokáig vagyok. :)
25/N
Én telefonon szoktam játszani mindig a vécén. (Néha ha van ott újság, akkor beleolvasok.) Még ha csak hugyozok, akkor is néha 20 percig a vécén vagyok, mert elfelejtem, hogy miért is vagyok ott. :D
18/f
tegnap 22:54
Nem mondod, hogy ülve pisilsz? Nah vannak még higiénikus fiúk! :)
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!
Én, ha otthon vagyok, mindig viszek magammal könyvet. De nemcsak én, anyám és megboldogult nagyanyám is vitt mindig magával olvasnivalót "nagydologhoz".
34/n
Lehet, hogy hülye kérdés, de vécés kézzel fogjátok meg a könyvet, amit aztán kézmosás után (felteszem wc után azért mindenki mos kezet) tiszta kézzel olvastok tovább?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem olvasok, 1-2 perc alatt végzek. De ha tovább tartana, sem nagyon lenne kedvem ott olvasgatni.
Nem beviszem hanem a budin van az újságtartó.
Mindig az Aranysas című magazint olvasom. Máshol nincs időm.
Szégyelljem hogy olvasok a budin?
EMBEREK NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!
Én is olvasok a WC-n. Nekem is sokáig tart, mire végzek, és közben nem szeretem csak a falat bámulni.
Régebben a légfrissítő flakonján lévő utasításokat olvasgattam, mikor kicsi voltam, de aztán rászoktam a könyvekre meg a képregényekre. Mostanában angol szlengszótárat viszek. :) Ugyanaz a módszerem, mint neked, kérdező: Könyvet póló alá be, wc- re bemegy, könyv földre letesz, vécére leül, és amíg tart a cselekvés, addig olvasgatok.
Az egyik válaszoló kérdezte, mi van a könyv baktériumtartalmával. Én személy szerint kézmosás után nedves törlőkendővel a könyv borítóját is áttörlöm, keményfedelű könyvnél megoldható. De gondolj bele, hogy szerintem a te könyveid sem tisztábbak. Száll rájuk a por (gondolom, nem törölgeted őket naponta), leteszed őket asztalra, vagy egyéb olyan felületre, amit összefogdosnak rajtad kívül mások is, és ha azokból az emberekből csak egyetlenegy nem mos kezet vécézés után, akkor már ugyanott tart a te könyved is, mintha illemhelyre vitted volna. Persze ez csak akkor érvényes, ha nálad a könyv nem csak dísznek van a polcon, hzanem lehetőleg hurcolod is. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!