Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Olvasgattok kaksizás közben?

Olvasgattok kaksizás közben?

Figyelt kérdés

Én szoktam. Ti?

És mit szól ehhez a család. Nálam semmit, mert a pólom alá rejtem az olvasnivalót mikor jövök-megyek ki-be.

Kort és nemet is kérek, ha lehet.

Köszi.

23/N

2011. szept. 7. 17:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Fú,utolsó!De legalább kinőtted.Addig már az egész lakásba is beszivárgott a bűz,gondolom.
2011. szept. 7. 18:29
 12/35 anonim ***** válasza:
igen, ez tény, valóban volt "némi" szag :)))))
2011. szept. 7. 18:32
 13/35 anonim ***** válasza:

pfujj! :DDD nem tudom ti hogy birtok bent lenni a bűzben! én rohanok ki amint kész vagyok! utálom a sz@rszagot,nemhogy még ott olvasgassak XD

28/N

2011. szept. 7. 21:12
 14/35 anonim ***** válasza:

Sokáig olvasgattam, aztán 2éve ott Angry Birds-özök

Kész is van 3 csillaggal az összes pálya :D

A fújolóknak mondanám, hogy nincs ott büdi, ha kijön valami már húzom is le, de még maradok kicsit :)

24/N

2011. szept. 7. 21:30
 15/35 anonim ***** válasza:
61%

Naná. Mivel gyakorlatilag állandó hasmenéssel élek. Két inger között eltelnek hosszú percek, amíg még nincs "kész" az ember, kedves fujjolók. Annál rosszabb, amikor már feláll az ember, felhúzza a gatyáját, és rögtön vissza is kell ülnie. Akkor már jobb, ha kivárja, míg teljesen kitisztul. Addig pedig az időt agyon kell ütni. Az bullshit, hogy olvassunk fotelban. Aki a budin nem olvas, az a fotelben sem olvas, sőt életében önszántából egyetlen regényt sem olvas el, sem semmit, csak az akciós teszkós szórólapokat.

Egyébként egy klasszikus idézet:

"Én csak azért ülök a budin, mert ott jó. Nem háborgat senki, zümmögnek a bogarak, és ha beriglizem az ajtót, szinte az anyám ölében érzem magam..."

Ki írta, és mi a mű címe?

2011. szept. 8. 00:40
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

"Aki a budin nem olvas, az a fotelben sem olvas, sőt életében önszántából egyetlen regényt sem olvas el, sem semmit, csak az akciós teszkós szórólapokat. "

Hatalmas tévedés. Nem tudom hogy tudsz ilyen marhaságot kitalálni.

2011. szept. 8. 02:41
 17/35 A kérdező kommentje:

Nálam ez úgy van, hogy jön 1 inger aztán néha visszamegy, de kijön aztán jön mégegy. Volt mikor én is felálltam meg minden aztán akkor jött megint az inger. Nem szorulásom van csak valahogy kicsit távolabb vannak egymástól a dolgok és így jönnek sorban. Azt a 2 közt eltellik egy kis idő. Én is rövid újságcikkeket szoktam olvasni. :D

Mikor még kisebb voltam akkor lehajtottam az ülőkét és éjjelenrte odajártam olvasni, mert nem tudom, mi okból kifolyólag zavarta apukámat. Pedig külön szobába voltunk csukott ajtó stb. Látta a fényt az ajtó réseiben és iritálhatta, hogy még nem alszom. (Lehet, hogy a szex miatt, mert azt hitték majd azért, mert ébren vagyok hajnali 2-kor mondjuk, benyitok meg ilyenek, de ilyen sose volt szóal még a mai napig nem jöttem rá, mi baja volt a dologgal). Na mind1. És ezért a wc-n kellet olvasnom az messzebb volt a szobájuktól és amikor jöttek 2 perc múlva lehúztam és kijöttem mintha kakiltam volna. :-D Röhejes, nem?

2011. szept. 8. 10:29
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam olvasni, mert nekem nem 1-2 perc az egész és könyvmoly vagyok.

Amint végeztem már nem olvasok, megyek is, de addig jól esik nem unatkozni.

21/L

2011. szept. 8. 13:54
 19/35 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam :D

18f

2011. szept. 8. 18:24
 20/35 anonim ***** válasza:
Szoktam. Amúgy sem vagyok könnyű eset ilyen szempontból, van hogy kell, de mégsem jön, aztán rohanás vissza, mert mégis kell... Mondhatom, nagyon unalmas, így elterelem a figyelmem. Leginkább regényeket, angolkönyveket, újságokat szoktam olvasni. 20/L
2011. szept. 8. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!