Olvasgattok kaksizás közben?
Figyelt kérdés
Én szoktam. Ti?
És mit szól ehhez a család. Nálam semmit, mert a pólom alá rejtem az olvasnivalót mikor jövök-megyek ki-be.
Kort és nemet is kérek, ha lehet.
Köszi.
23/N
2011. szept. 7. 17:50
1/35 anonim válasza:
én szoktam olvasgatni, reklámújságokat általában. Én nem titkolom , fogom és viszem be:)
Ha a barátomnál vagyok ott általában a telómat szoktam nyomkodni, ott azért nem viszek be újságot:)
21l
2/35 anonim válasza:
Nem. Kinyomom, kitörlöm és lehúzom.
4/35 anonim válasza:
Nem annyi ideig kakilok hogy idő legyen olvasgatni.Az anyósomnál volt ez szokás.Sosem értettem miért szeret több időt tölteni a bűzében mint amennyit muszály.Vagy állandó szorulással küzdött,vagy nem is kellett neki csak vonzotta a klotyó.
5/35 anonim válasza:
Van ki egyetemet végzett el ott :) (ill a vizsgáira csak ott tanult)
6/35 anonim válasza:
Ja,a kort elfelejtettem bocsi.34/nő
7/35 anonim válasza:
De miért jó ez?Olyankor nyomod is,vagy csak vagy.
8/35 anonim válasza:
Fú,a párom is próbálta ezt,de beszóltam neki"drágám ha készen vagy húzzál ki"Bocsi de ezt nekem nem veszi be a gyomrom.Olvassunk a fotelban,normális módon és nem a kakink fölött.Ahogy mondjuk a konyha asztalnál sem pisilünk.
9/35 anonim válasza:
Gyerekkoromban regényeket olvastam a wc-n, volt, hogy akár egy óra hosszat is bent ültem, már egészen odaszáradt mikor a végén le akartam húzni... :)))
Talán a rossz családi hangulat miatt tettem?? Nem tudom.
Felnőtt fejjel már eszem ágában sincs könyveket bevinni magammal, bemegyek, elintézem, kijövök. Pár perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!