Előző vagyok. bocsánat, ezt a 08:54-esnek szántam...
2009. ápr. 22. 14:59
42/49 anonim válasza:
19:03-asnak: Isten tényleg nem azért teremtette, viszont Noénak, amikor a bárkából kijött a családjával, már azt mondta, hogy "monden mozgó állat, amely él legyen nektek eledelül, amint a zöld füvet, nektek adtam mindazokat. Csak a húst az őt elevenítő vérrel meg ne egyétek." Elolvashatod a Bibliában, Mózes I. könyvében, ott van a 9. rész 3. és 4. versszakában. (Én a Károli Gáspár féle fordításból idéztem) Tehát a teremtéskor még csak zöldséget, gyümölcsöt és gabonaféléket engedett az embernek enni, az özönvíz után viszont már az állatokat is, egyetlen kikötéssel: vért nem szabad megennünk. Ennyi. Így aztán én is levágnám, nem szívesen ugyan, de ha nincs más, aki átvállalná a feladatot, megtenném.
2009. ápr. 22. 15:06
43/49 MARIANN06 válasza:
Biztosan vega lennék utána.Nem hinném hogy megenném ha látnám hogyan ölik meg.Ahoz nagyon sajnálom az állatokat.
2009. ápr. 23. 12:08
44/49 anonim válasza:
15:06 Ez a vérre vonatkozik: hagy ne együk együtt. Ki kell folyatni, úgy ehetjük meg. Ezért nem eszünk dögöt.
És ezért kell levágni. Mert ha megvárod, míg magától elhalálozik, akkor a vér benne marad. Isten csak tudta , mit kell csinálnom? Ha ő is jónak látta, én csak levágom! Kivéreztetem, s megeszem. A disznót, birkát, tehenet vágják le a férfiak!
Legjobb azért amit magamnak vágok, , vagy nekem vágnak higgyétek el! Jobb az látni, mit eszünk meg.
2009. ápr. 23. 13:05
45/49 anonim válasza:
Kukoricás csirke megrendelhető..:)))
2009. ápr. 23. 22:04
46/49 anonim válasza:
Ettem már saját ölésű halat nagyon sokszor. Emlősállathoz és madárhoz nem bírnék nyúlni, megvárom, míg más megöli helyettem. Ha nekem kellen megölnöm, maradnék csak a halnál és a növényi tápláléknál.
2009. ápr. 28. 10:33
47/49 anonim válasza:
Ez annyira abszurd hogy ti nem ölnétek meg de ha valaki megöli nektek akkor már megeszitek ? ettől tista a lelkiismeretetek ? :D
"Cinkosok közt cinkos aki néma" :)
2009. ápr. 29. 13:52
48/49 anonim válasza:
bűnösök közt:P
amúgy igen, fura dolog, ezért nem eszem amúgy se:P
de azért valljuk be, nem ugyanaz, ha te már fűszerezve látod a pipit a tányérodon, vagy a vergődését is végignézed... és abba meg a legtöbben nem hiszem, hogy belegondolnak, hogy hogy került eléjük az asztalra szegény, min ment keresztül..
2009. ápr. 30. 22:18
49/49 anonim válasza:
A csirkevágás az nem gyilkolászás, ahol végig nézed a vergődését. A nagyüzemben talán vergődik, de otthon mindenki ügyel rá, hogy ne szenvedjen egy percet sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!