Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha csak úgy ehetnél húst,...

Ha csak úgy ehetnél húst, hogy neked kell leölnöd és feldolgoznod az állatot megtennéd, vagy inkább soha többé nem ennél húst?

Figyelt kérdés
Akár csirke, disznó, bárány, stb..
2009. ápr. 17. 00:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Egy szál késsel miért ne lehetne? felveszel egy jó masszív ágat, rákötözöd a kést, vagy ha kicsit is ügyesebb vagy, akkor kiveszed a pengét, fölhasítod a botot és úgy rakod bele, és máris kész a lándzsa. Rosszabb szerszámmal is öltek már mamutot is.
2009. ápr. 18. 09:24
 32/49 anonim ***** válasza:
88%
én nem merek egy hangyára sem rálépni ha mellettem mászik, a legyet se szivesen csapom agyon, szóval én egy állatot sem tudnék megölni max egy két legyet vagy szunyogot, de ha a tyuk pl egy két ember formáját öltené, lehet hogy meggondolnám, és futnék is a hentesbárdért. amúgy meg apukám ugyis levágná nekem a tyukocskákat. anyukám meg elkészítené:)
2009. ápr. 19. 11:15
 33/49 anonim válasza:
100%
Kedvenc kajám a hús, de lemondanék róla. Még így is szörnyű belegondolni, hogy mit eszel. Nem? L/15
2009. ápr. 19. 12:25
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

11:15 :DDD miylen igazad van:P

én nem tenném meg. most abszolút nem, de másfél évvel ezelőtt se, mikor még ettem húst...

biztos, h sokkal kevesebben tennék meg amúgy. szerintem a fele aki itt igent mondott legfeljebb egyszer tudná megcsinálni... biztos hatalmas 'élmény', ahogy ott vergődik, sivít előtted egy disznó, fröcsköl a vére... akkor még nem a tűzálló tálban látod magad előtt fűszerekkel.

2009. ápr. 19. 12:32
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

11:15

jajj de kedves vagy, csak apukád meg anyukád nem mindig lesz melletted sajnos. :S

Amúgy falusi fiú vagyok, és szoktam is menni mikor papáméknál disznó vágás van, igenis ott vagyok, felkelek hajnali 5-kor és lefekszek éjjel 11 órakor.

2009. ápr. 19. 17:31
 36/49 anonim válasza:
100%
fővárosiként disznót (házit és vadat), nyulat, csirkét, halat is "öltem" és részben/teljesen dolgoztam már föl. csak arra gondolok, amit nagyanyám mondott mindig: isten azért teremtette, hogy megegyük. és kész
2009. ápr. 20. 18:36
 37/49 anonim ***** válasza:
77%

de isten nem azért teremtette...

előttünk is voltak, valszeg mikor az első megszületett isten, vagy az evolució bácsi nem azzal köszöntötte, hogy nah tyúkocskám, várj még pár (1 napot?) és akkor lesz értelme az életednek, mert az ember majd jól leöl...

2009. ápr. 20. 19:03
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
pár millió évet (1 napot?) így akart lenni:D
2009. ápr. 20. 19:03
 39/49 anonim válasza:
100%
Soha nem ölnék meg állatot!!!
2009. ápr. 22. 08:04
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek: teljesen egyetértek veled, és örülök, hogy vannak még rajtam és a férjemen kívül, akik így gondolkoznak. Én se fogalmazhattam volna meg frappánsabban és szebben, egyszóval: le a kalappal!
2009. ápr. 22. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!