Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hova temetik a Mo-n elhalálozó...

Hova temetik a Mo-n elhalálozó kínaiakat?

Figyelt kérdés
anyukámban vetődött fel a kérdés,hogy vajon hova lesznek azok a kínaiak, aki meghalnak itt nálunk?nem nagyon hallunk kínai temetésről,(mondjuk sztem biztos nem akarják itt temetni őket)vagy arról hogy visszaszállították őket a hazájukba stb..vagy ennyire zárkózottan oldják meg?amúgy egy visszahúzódó nép,szóval nem lenne meglepő,de mégis én még soha nem hallottam arról,mi lesz velük..de kiváncsi vagyok....
2009. ápr. 16. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg bűnözésben is 2. helyen vannak a cigányok mögött, de ők nem piti rablásokban mozognak hanem komoly maffiahálózatok működnek és olyan leszmáolásokat meg családírtásokat rendeznek ha zavarod köreiket, h csak na, de ők nagyon vigyáznak rá ,h ne zavarják a lakosságot és leginkább egymás között intézik el.
2009. ápr. 17. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Én vidéki vagyok, de egyszer jártam a fiumei úti temetőben, ott vannak eltemetve kínaiak.
2009. ápr. 18. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!