Meddig jófej valaki, és mikortól tűnik nyalizásnak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 16:51
1/8 anonim válasza:
Egy időben sokat foglalkoztam eme kérdéssel, de meguntam és úgy viselkedem, ahogy a kedvem tartja, egyszer kicsapongóan gyártom a szarkasztikus poénokat, máskor nyalizásnak tűnő viselkedést produkálok, de tulajdonképpen saját magamat szórakoztatom, ez a kérdés nem mérvadó.
2/8 anonim válasza:
Na pl az nem is nyalizás és nem is jófejség, hogy lepontoznak. Itt vannak a példák az orrunk előtt, csak észre kell venni. :)
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok nagyon értetlen, de nem igazán értem a kérdést. A túlzott jófejség már nyalizás? Mit értünk "jófej" alatt? Szerintem ezt nem arra mondják, aki egyfolytában másokat dicsér és jópofizik. Számomra a jófej ember, értelmes, kedves, humoros, jó társaság. Ha csak simán kedves vagy másokkal, attól még nem "nyalsz be" senkinek.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, kicsit furán fogalmaztam meg a kérdést! :))
2011. aug. 20. 19:39
5/8 A kérdező kommentje:
tehát ha csak szimplán kedves vagyok, akkor az még nem tűnik nyalizásnak
2011. aug. 20. 20:05
6/8 anonim válasza:
ha kedves vagy,az nem nyalizás
az a nyalizás mikor valaki direkt,csak egy cél érdekében dícséri a másikat,úgy tesz mintha érdekelné a másik
pl akik nyaliznak a tanároknak hogy jobb jegyet kaphassanak:
megdicséri hogy "hmm, Xy néninek nagyon jó a fülbevalója! :))"
és állandóan ott lógnak a tanár körül,hogy mikor segíthetnek bevinni a könyveket a tanterembe,meg ilyenek.
na ez nyalizás.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2011. aug. 22. 12:18
8/8 anonim válasza:
undorító.utálom a nyalizást pfejjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!