Miért kapja a gyerek az apa vezetéknevét, mikor csak az anya fontos utána?
"ja, és mi az, hogy az apa dolgozik? Az anya nem dolgozik? Én speciel igen, és ráadásul 3x többet keresek, mint a férjem, csak megsúgom. És emelett persze én szültem, szoptattam, stb a gyerekeket. "
Pont ugyanez volt nálunk is! Én tartottam el a családot, azt ették amit én raktam a hűtőbe, azt a ruhát vették föl amit én vettem, mostam és vasaltam! Én keltem hányást takarítani, lázat mérni, én voltam terhes, én szültem, stb.
"Az én férjem normális apa mert mindig dolgozott,és rengeteget hogy a gyerekünk mindent megkapjon amire szüksége van."
Sajnos ő a ritka kivétel. Becsüld akkor meg.
Amit magam körül látok és tapasztalok, az siralmas.
Én is örülök hogy apám nevét viselhetem mert tényleg csak az anyu nevét kérdezik.
14/L
Azért, mert ha apa (férfi) nem lenne akkor bizony a nők sem lehetnének anyák. Egy anya mindig nagyon fontos a gyereknek, mert ugyebár ő "szenved" többet a gyerek miatt, de azért az anyasághoz férfi is kell.
22/L
Az utolsót is tökéletesen megértem.
Nevetséges is az, aki kompletten a férfi nemet gyűlöli. Mindig megfordul a fejemben, hogy egy ilyen nő mit csinál, ha fia születik?
Apa nélkül anya sem lenne..
Bocs, de igaza volt.
Ilyen alapon most ő is téphetné a száját, hogy vannak nők, akik elhagyják a gyereküket, vannak akik csak a gyerektartásra utaznak, vannak, akik verik a gyereküket stb. Na most ezen az elven akkor miért kell az anya leánykori neve?
Az ember feltételezné, hogy rendes családokról beszélünk, egy rendes családban pedig így van, ahogyan a válaszoló mondta.
Ha pedig nem rendes családról beszélünk, akkor rossz anyára is lehet példákat hozni és rossz apára is.
Magyarán tök értelmetlen volt beszólni a válaszolónak.
ma 22:32 én voltam az aki merészelte megírni,hogy egy NORMÁLIS APA aki dolgozik a gyermekéért aki ott van mellette legalább a nevét adhassa a gyerekének hiszen érzelmileg az anya sokkal jobban kötődik a gyermekéhez..
De nem kell belőlünk nőkből sem mártírt csinálni.
Mi akartunk szülni,és mi választottuk azt a férfit akiről feltételezzük hogy jó apja lesz a gyermekeinknek.
Elismerem hogy vannak apák akik nem a NORMÁLISAK közé tartozik.De akkor is ő a gyerek apja.Sajnos vannak nők is akik nem jó anyák,mégis ő a gyerek édesanyja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!