Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha bementek a munkahelyre ti...

Ha bementek a munkahelyre ti fogtok kezet a kollégákkal?

Figyelt kérdés
mert én fognék, de állítólag nem kell (főleg fiúktól kérdezem)
2011. aug. 12. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ez természetes. Főnökkel, kollégákkal, ügyfelekkel. Persze ez munkakörtől függően változhat, nálunk fontos szerepet kap a személyes kapcsolat, mivel együtt dolgozunk -irodában-.

Előző munkahelyemen örültem, ha egyáltalán köszönnek a többiek...

2011. aug. 12. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
létszámtól is függ...dolgoztam olyan munkahelyen, ahogy egy irodában voltunk 20-30an, és reggel jöt mindenki pacsizni...:( ki nem álhattam. 30x ugraszotottak ki a melobol...
2011. aug. 12. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Hárman vagyunk pasik, egyikükkel kézfogás reggel és nap végén is, a másikuk viszont ezt nagyon nem igényli és kerüli.
2011. aug. 12. 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi egy viszonylag nagy, de egybefüggő területen vagyunk, nem szoktunk körbejárni kezet fogni, csak bekiabálunk, hogy sziasztok, jó reggelt, ki jön kávézni, stb.
2011. aug. 12. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, pedig elég közvetlen meg jó a kapcsolt a munkatársakkal, de valahogy a kézfogás nem szokás. Nem tudom miért, így alakult :D Csak köszönünk, és ennyi.

23/F

2011. aug. 12. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
A kézfogás nálunk alap.
2011. aug. 12. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

minden reggel vagy 30 emberrel kezet fogok, pedig némelyiknek a nevét sem tudom:)

23F

2011. aug. 13. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a fiúk nem szoktak, mert szakácsok és valakinek valami mindig van a kezén :), csak köszönnek és kész.

Maximum, ha hosszabb időre elmegy valaki, vagy rég látták, akkor szoktak kezet fogni.

2011. aug. 13. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!