Hogyan barátkozzak ha új társaságba/munkahelyre kerülök?
Figyelt kérdés
Ha új társaságba kerül az ember vagy új munkahelyre megy, hogyan kell barátkozni a többiekkel? Hogyan kedveltesse meg az ember magát a többiekkel,hogyan gyűjtsön ismerősöket? De úgy, hogy ne tűnjön nyomulásnak.2011. júl. 23. 14:08
1/6 anonim válasza:
Új munkahelyen dolgozni kell, nem barátkozni. Egyébként pedig megy magától.
2/6 anonim válasza:
Idővel kialakul. pl: ha kérdeznek vmit akkor szépen és ne mogorván válaszolj, v. mosolyogj, beszélnek hozzád, figyelj rájuk, az naon zavaró tud lenni, ha közben máshová nézel.
3/6 anonim válasza:
Ne lepődj meg nm mindenki fog "bírni", voltam már jó pár helyen, kaptam hideget, meleget is.(előző voltam)
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :D
2011. júl. 23. 14:38
6/6 anonim válasza:
szerintem először úgy,hogy nem próbálsz senkivel sem akaratosan haverkodni,mármint úgy értem,hogy ne kérdezd egyből,hogy á,nincs kedved holnap eljönni....?
általában egy idő után kinyílnak az emberek,aztán elkezdenek kérdezgetni,te is kérdezz vissza,mert különben azt hiszik,hogy untatnak.
aztán ahogyan írták előttem,ne válaszolj mogorván,ha nem vagy jártas a témakörbe akkor is.
nagyjából ennyi^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!