Kivel barátkozzak? Többi lent.
egy legjobb barátnőm van, de ő eléggé elfoglalt, másik suliba fog menni, és nem lehetek CSAK vele. az osztályomba nem járnak úgymond normális lányok, vannak az ilyen csendesek, akik eléggé gyerekesek, kutyusokról, és rókás sorozatokról beszélgetnek, már próbáltam velük lenni, de tényleg, és szó szerint ásítoztam, nagyon nem vagyok velük el...
a többi lányt két csoportba tudom osztani. 1. a tipikus "tinirib.ncok", nem részletezem miért nem vagyok velük. a második csoportban az olyan lányok vannak akikkel többször is összevesztem már mert kibeszéltek, gonosz pletykákat gyártottak rólam, és másról is, hazudoztak, keverték a sz*rt. a második barátnőm az LB-m mellett, az utóbbi csoporttal van jóban, már eléggé meguntuk egymást, de tényleg, ha együtt vagyunk semmiről se tudunk beszélni, ülünk egymás mellett csöndben! msnen facebookon nem ír rám/nem ír vissza.
kikkel tudnék barátkozni? majd fogok járni előkészítőre (most megyek 8.-ba), de ennyi..meg lehet hogy különangolra is, de nem hinném hogy marad rá pénz..
táborokat néztem, nem érek rájuk...://
nincs itt olyan 12-16 éves lány aki hasonlóan van és akár találkozna is néha? ja, és bp-n lakik. vagy kivel legyek??
az a helyzet hogy nem vagyok az a csendes, visszahúzódó típus, csak a környezetmben nincsenek olyanok akikkel lenni tudnék.
Ha gondolod, beszélgethetünk MSN-en, írj egy privit:)
13L
Szerintem az osztályodban lévő lányokkal olyan "igazi barátságot", most már felesleges lenne kialakítanod.De e téren meg is nyugodhatsz hisz 8-dikban már úgyis "mindenki szeret mindenkit" és elvannak egymással az osztálytársak.És elég gyorsan elmúlik az az egy év.Na de ettől függetlenül szerintem előkészítőn is találhatsz barátokat.De próbálhatsz a környékeden találni olyan embereket akikkel jóban lehetnél, de manapság az internet is csodákra képes persze.Legvégső esetben még rokonnal is ellehetsz.(de szerintem már olyan nagyon jó barátságot már csak középiskolába várhatsz)
Bár azt nem értem, most a legjobb barátnőd a középsulit fog majd mást választani, vagy a mostani 8-dikot fogja már máshol kezdeni?
Rem.segítettem:)
L./16
nekem is írhatsz privit ha gondolod, és beszélhetünk msn-en.
14L
Budapest nagy város. Ismerkedj a környéken vagy strandon. Amikor én volta,13, éves sokat bringáztam a szomszédos kerületekben és lett így pár bringás barátom.
22F
Velem is kb. ez a helyzet:)
Én se vagyok egy csendes, visszahúzódó lány:)
Budapest mellett lakok.Én is 8.-os leszek.
Szóval hamarosan 14 éves leszek:D
Nekem is írj egy privit ha van kedved:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!