Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Én túlzom el vagy ez tényleg...

Én túlzom el vagy ez tényleg illetlenség volt?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok, kb. 70 kg. Szóval sovány nem vagyok, de kövérnek sem vagyok éppen mondható. Nem vagyok igénytelen. Egy idős ember, akit nem ismerek megszólított engem egy iroda épületben és azt javasolta, hogy kezdjek el fogyókúrázni. Azt mondta, hogy nem látszik rajtam, hogy keveset ennék, pedig tényleg nem jellemző rám, hogy sokat ennék. Tény és való, hogy nem vagyok sovány, de nem hiszem, hogy zsírdisznó kategória lennék, csak sokat ülök, mert sportra 3 nappali egyetemi szak mellett hetente 1 alkalomnál nem jut több időm. Én köpni-nyelni nem tudtam, hogy egy teljesen idegen kb. 65 éves férfi milyen jogon akar engem kioktatni. Még ha 100 kg lennék, azt mondom, hogy OK, de így... nem szóltam neki semmi rosszat, de nagyon rosszul esett. Egy teljesen idegen beleszólhat egy másik ember dolgába vagy jól érzem, hogy ez bunkó dolog volt? Ti mit mondanátok ilyen helyzetben? Látványosan megsértődnétek vagy vissza tudnátok tartani? Én visszatartottam, de úgy érzem, hiba volt, mert azóta is düh van bennem. Ha ilyen mégegyszer előfordul, nem akarom már szó nélkül hagyni.
2009. ápr. 9. 15:15
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Most már jobban értem, hogy mire gondoltál. Köszönöm, hogy leírtad! Hát ez tényleg érdekes meglátás, erre nem nagyon gondoltam még.
2009. ápr. 14. 03:32
 32/35 anonim ***** válasza:
Ó, az ember ha jár-kel, kap hideget-meleget. Nem kell magadra venned!
2009. ápr. 15. 08:08
 33/35 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben az embernek ritkán jut eszébe valami jó csattanós válasz,és nem kell lesüllyedni az ő "szintjére".Egyszerűen NEVESD KI! Talán rájön,milyen sértő volt. Amúgy gratulálok neked a leküzdött kilókhoz,abba ne hagyd ,már nagy siker ez is!
2009. ápr. 15. 18:17
 34/35 anonim ***** válasza:

21:23-as én nagyon szeretném ezt a könyvet..nem jelent meg véletlenül magyarul?neten semmit se találtam róla:(((ez a pár gondolat i snagyon szívmelengető,elgondolkodtató volt.szeretnék többet tudni az íróról és a könyvről.

kérdezőnek:bocsi h.eltértem a tárgytól,amúgy az első válaszolók közt voltam.)

2009. ápr. 15. 18:27
 35/35 anonim ***** válasza:
jah légyszi írj nekem privát mailt a válasszal-úgy egyszerűbb:))köszi előre is --előző voltam
2009. ápr. 15. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!