Én túlzom el vagy ez tényleg illetlenség volt?
Jol tetted!
Nyugi 70 kilo egyaltalan nem sok biztos a magassago is megvan hozza!
Nem mondom hogy bunko de eleg illetlenseg volt az idos embertol igy beszolni!
Semmi koze neki hogy mas hogy nez ki ... hisz ha te nem tartod kovernek magad es jol erzed igy magad akkor nincs semmi koze hozza!!
Amugy lehet en se tudtam volna emgallni a helyedben sot biztos emrt hamar felkapom a vizet!!
Tenyleg elkepeszto hogy mik vannak..
es nem eleg hogy a kisiskolasok is miket muvelnek de meg az idosek is :O
Megall az ember esze..
amugy a helyedben en is biztos visszaszoltam volna vmit hogy ugyse maganak kell tetszedjem hanem a ferjemnek.. vagy baratomnak..
De felejtsd el.. tudom rosszul esett nagyon es emg is ertem mert igazad van !!
de tul kell tenned magad ezen !1
Amugy en is baratnommel setaltam multkor az utcan mikor eszrevettuk hogy valami kisiskolasok megdobaltak sarral !!!
Tiszta sar lett a kabatunk.. es miko hatrafordultunk mi is hot idegesen hogy mit kepzelnek magukrol.. meg hogy erre tanitotta az anyjuk.. hat nem szamitva ra de 5 6 dikos gyerwekek votlak es elkezdtek modnani hogy Ribik!!
Mi se tudtunk hogy reagalni a helyzetben.. soha ilkyet nem gondotlam volna.. aztan megutni nem utottuk oket.. de aztan gondolkoztam en is amilyen duh volt bennunk nyugodtam megtehettuk volna hogy tanuljanak mar egy kis illemet!!
Borzaszto hogy mik vannak manapsag!!!
Udv.
szia!
teljesen igazad van, ez nagyon tiszteletlen, és nem túlzok szerintem ha azt mondom BUNKÓ dolog volt attól az embertől... én egy ilyen idős nőtől nem venném jó néven, nem hogy egy férfitól(től?)... semmi köze hozzá!!!
szóval teljes mértékben melletted állok, én biztos nem hagytam volna szó nélkül, megmondanám ha a véleményére leszek kíváncsi, majd megkérdezem, szégyellje magát, hogy egy fiatal hölgynek ilyet mond ha igaz ha nem, mert idegen!!!nincs elég dolga, hogy Téged b****gat??!...nem tudom mit képzelnek magukról...amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen idős férfiak előszeretettel szólnak be mindig más dolgokba is(tisztelet a kivételnek...)
azért tedd túl Magad rajta, de legközelebb ami a szíveden, az a szádon!!!
21/L
Én elküldtem volna a jó édes anyjába a vén perverz f*szkalapot, kezeltesse a frusztrációját.
Fel a fejjel, a 70 egyáltalán nem sok! Nekem pl. a 70 kiló környéki nők jönnek be a legjobban (32/ff).
Valóban nagyon illetlen volt az öregúr beszólása, de nem hiszem, hogy rosszindulatból tette. idősebb emberek sokszor érzik úgy, hogy nekik mindenbe beleszólási joguk van, és bármikor hangot adhatnak a véleményüknek, annak minőségétől függetlenül. nekem is szóltak már be az utcán idősebbek. amikor sok-sok évvel a bő, földet taposó rappernadrág volt a divat, beszólt egy néni, hogy "jajj kedveském, hogy tud maga ebben járni, én meghalnék, ha a nadrágom szélét taposnám". de nem törődtem vele.
az mondjuk már megint más kérdés, hogy az bácsi meglehetősen tiszteletlen is volt. úriember soha nem tesz megjegyzést egy hölgy súlyára! ne rágódj ezen, lapozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!