Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Én túlzom el vagy ez tényleg...

Én túlzom el vagy ez tényleg illetlenség volt?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok, kb. 70 kg. Szóval sovány nem vagyok, de kövérnek sem vagyok éppen mondható. Nem vagyok igénytelen. Egy idős ember, akit nem ismerek megszólított engem egy iroda épületben és azt javasolta, hogy kezdjek el fogyókúrázni. Azt mondta, hogy nem látszik rajtam, hogy keveset ennék, pedig tényleg nem jellemző rám, hogy sokat ennék. Tény és való, hogy nem vagyok sovány, de nem hiszem, hogy zsírdisznó kategória lennék, csak sokat ülök, mert sportra 3 nappali egyetemi szak mellett hetente 1 alkalomnál nem jut több időm. Én köpni-nyelni nem tudtam, hogy egy teljesen idegen kb. 65 éves férfi milyen jogon akar engem kioktatni. Még ha 100 kg lennék, azt mondom, hogy OK, de így... nem szóltam neki semmi rosszat, de nagyon rosszul esett. Egy teljesen idegen beleszólhat egy másik ember dolgába vagy jól érzem, hogy ez bunkó dolog volt? Ti mit mondanátok ilyen helyzetben? Látványosan megsértődnétek vagy vissza tudnátok tartani? Én visszatartottam, de úgy érzem, hiba volt, mert azóta is düh van bennem. Ha ilyen mégegyszer előfordul, nem akarom már szó nélkül hagyni.
2009. ápr. 9. 15:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%

én első

Jaj, ne vegyetek már mindent olyan komolyan! Egy öreg bácsi beszól, hadd legyen kedvére. Rajtam is van pár kiló, de ha mindenen mindíg kiakadnék, már régen depressziós lehetnék. Miért nem lehet humorosan felfogni a dolgokat?

2009. ápr. 9. 16:06
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
tényleg illletlen volt a bácsi.. de végülis nem bunkó. lehet hogy csak jót akart....ne törődj vele. am.gratu a 3 egyetemi szakodhoz,bizti nem lehet könnyű..kitartás!!:-)
2009. ápr. 9. 16:09
 13/35 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem egy k***g bunkó volt.Nem tudom hogy jön ő ahhoz hogy egy idegennek megmondja a véleményét.Ha valaki gázul viselkedik, vagy egy paraszt, az oké.De hogy valakinek a külső tulajdonságait felhánytorgatva szóljon be, az magas fokú parasztság.
2009. ápr. 9. 16:21
 14/35 anonim ***** válasza:
69%
Én más oldalról közelíteném a dolgot. A barátaid, vagy akik elég illedelmesek, sosem mondanának ilyet. Viszont lehet, hogy neked kellett egy jó eggberugás, és talán még hálás is lehetnél gondolatban, hogy felvállalt egy ilyen negatív szerepet, és megtette. Ha már ennyit fogytál, tarts ki! És gondold azt, hogy ő a te jóakaród, aki segít neked. Meglátod, mikor csinos és könnyű testű leszel, élvezni fogod.
2009. ápr. 9. 16:56
 15/35 A kérdező kommentje:
Már abbahagyom, nem látom ezek után értelmét a fogyózásnak, mert ha én 70 kilósan is ilyen hatást váltok ki, akkor hiába is fogynék még 15 kilót, mindig lenne olyan, aki így reagálna. Érdekes, hogy mikor kövérebb voltam ilyen nem volt. Szerintem ha neked mondana valaki hasonlót egy negatív tulajdonságodat kiemelve, akkor te sem tudnál arra gondolni, hogy ő jó akaród. Egy idegennek ehhez mi köze van és miért befolyásolja őt a súlyom?
2009. ápr. 9. 17:05
 16/35 anonim ***** válasza:
49%

Ne légy már ennyire dedós, örülj neki, hogy ez a legnagyobb problémád, hogy egy szenilis vén ökör beszólt valamit.

Irigylek bizonyos embereket, hogy miken tudnak problémázni. Nekem ott a CHF kölcsönöm, meg a gyerek, meg a melóban csesztetnek, szánalmas, hogy egy óvodás eszű "háromdiplomás" meg ilyen semmiségen rinyálja tele az egész internetet. Nőjj már fel!

2009. ápr. 9. 17:45
 17/35 A kérdező kommentje:
Nekem is van más problémám is és nem szoktam ezen problémázni, csak ez tényleg rosszul esett. Amúgy nem kell elolvasni ezt, ha nem akarsz válaszolni.
2009. ápr. 9. 17:47
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

"örülj neki, hogy ez a legnagyobb problémád"- biztos örül neki:D

amúgy nem hiszem hogy ez lenne a legnagyobb problémája, de mintha erre lenne ez az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel, függetlenül attól hogy piti vagy valami hatalmas dolog, és egy ilyen beszólás igenis rosszul esik az embernek, és még ő érzi magát rosszul miatta

szóval az ilyen kedves ember maradjon már meg magának

2009. ápr. 9. 18:04
 19/35 anonim ***** válasza:
73%

Én vagyok az a bizonyos "kedves ember" :D

Ha túlreagáltam, elnézést, de a véleményem továbbra is fenntartom ;-)))

Lehet, hogy magamból indultam ki, az ilyen pitiáner dolgokat két perc múlva elfelejtem, kb. 10 ennél nagyobb "gondról" panaszkodhatna itt egy "átlagember".

2009. ápr. 9. 18:08
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

jól van nah te "kedves ember", és sem úgy gondoltam :D

csak van aki nem tud olyan laza lenni, és lazán kezelni a dolgokat, és hát sokszor irigylem is az olyanokat, mert néha fel tudnék robbani az ilyen emberektől, ráadásul én is ilyen rágódós vagyok, és még vagy napokig agyalok hogy ezt most miért mondta és szegény most feleslegesnek érzi a fogyózást pedig megjegyzem szép eredményt ért el már így is, és akkor jön egy idegen és minden előzmény nélkül "kiosztja", mert ő aztán k*rva okosnak hiszi magát

szóval jó ha valaki ilyen laza, de én is fenntartom továbbra is, hogy egy férfitől egy ilyen megjegyzés egy fiatal hölgy felé nagyon illetlen dolog, és a magunkfajtának bántó (főleg ha tudod hogy már mennyi energiát fektettél bele amúgy is:( )

2009. ápr. 9. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!