Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mást is idegesít a kutyák...

Mást is idegesít a kutyák ugatása?

Figyelt kérdés
Nálunk szinte minden házba van kutya. Egész nap ugatnak. A gazdákat ez nem idegesíti?
2009. ápr. 7. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Rühellem a kutyaugatást :S

Miért nem tudják befogni a pofájuk és aludni, mint a legtöbb élőlény ilyenkor?

2009. ápr. 8. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
10%

Szia

Nálunk is szinte mindenkinél van kutya, ráadásul a szomszédnak olyan kutyája van, hogy ha meglát egy csigát végighaladni a betonon fél óráig ugatja :)))

Engem is idegesítenek általában az ilyesmik, mint minden zaj. De inkább mint a fűnyíró vagy a fűrész stb. amikkel általában akkor kezdenek dolgozni amikor aludnék.

A saját kutyám ugatása sosem idegesít, sőt éjjel is ha felkelt vele (ritkán) csak mosolygok és szeretettel gondolok rá, hogy milyen csodálatos kutyám van és szerintem neki van a legszebb hangja már jóval több, mint 10 éve. :)

A szomszéd kutyák se idegesítenek nagyon, szeretem a kutyákat, nem zavar ha időnként ugatnak.

Akkor idegesít ha nagyon fáj a fejem vagy ha muszáj lenne aludnom mert nehéz napom lesz. Olyankor dühömben káromkodok is vagy csapkodok, de nem gondolom komolyan csak feszült vagyok.

2009. ápr. 13. 06:12
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Engem jobban zavar, ha a szomszédok egész nap nyírják a füvet, vagy kalapálnak...
2009. ápr. 14. 22:02
 14/14 anonim válasza:
Ezt a dőreséget, hogy "az a dolga, hogy ugasson"!!! Ilyen butaságot!!! Persze, ugasson, ha van rá oka, de ha látszólag semmi oka, akkor le kell szoktatni a felesleges csendháborításról! Mert ez az! Az ebtartónak kötelessége a lakóközösségének a kutya tartása melletti nyugalmat megtartani. És ebbe a kutya ugatása vadul beleszámít! Nekem három kutyám van és nekem senki ne mondja, hogy az öncélú, unatkozó ugatásról nem lehet leszoktatni. Igenis zavarja a környékbelieket!, aztán a szomszédoknak meg egyenesen kínlódás a más kutyájának egésznapi ugatását hallgatni (mint pl. az én családomnak, mert a szomszédunkban nonstop ugatnak). És és ha valaki azt meri mondani, hogy az a dolga ..., annak legszívesebben a szomszédjába raknék 2 ugatósat, ha tudja meg mi "a dolga a kutyának
2010. szept. 15. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!