Mást is idegesít a kutyák ugatása?
Rühellem a kutyaugatást :S
Miért nem tudják befogni a pofájuk és aludni, mint a legtöbb élőlény ilyenkor?
Szia
Nálunk is szinte mindenkinél van kutya, ráadásul a szomszédnak olyan kutyája van, hogy ha meglát egy csigát végighaladni a betonon fél óráig ugatja :)))
Engem is idegesítenek általában az ilyesmik, mint minden zaj. De inkább mint a fűnyíró vagy a fűrész stb. amikkel általában akkor kezdenek dolgozni amikor aludnék.
A saját kutyám ugatása sosem idegesít, sőt éjjel is ha felkelt vele (ritkán) csak mosolygok és szeretettel gondolok rá, hogy milyen csodálatos kutyám van és szerintem neki van a legszebb hangja már jóval több, mint 10 éve. :)
A szomszéd kutyák se idegesítenek nagyon, szeretem a kutyákat, nem zavar ha időnként ugatnak.
Akkor idegesít ha nagyon fáj a fejem vagy ha muszáj lenne aludnom mert nehéz napom lesz. Olyankor dühömben káromkodok is vagy csapkodok, de nem gondolom komolyan csak feszült vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!