Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mást is idegesít a kutyák...

Mást is idegesít a kutyák ugatása?

Figyelt kérdés
Nálunk szinte minden házba van kutya. Egész nap ugatnak. A gazdákat ez nem idegesíti?
2009. ápr. 7. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Engem is borzalmasan idegesít! különösen éjjel, mellettünk egy nem lakott ház van, de 3 kutya őrzi, és a legkisebb utcai mozgásra félórákig üvöltenek, és ugye a gazdája nincs ott, hogy "kussoltatná" !
2009. ápr. 7. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Régen alattunk is egy kutyás család lakott, minden reggel erre keltem: kutya nem az, hogy ugat egyet, hanem órákon kersztül csinálta, nő: "Benji, fejezd már, be, rohadt dög st..."

Nekünk is van kutyánk de ő nem zajong a lakásban!

2009. ápr. 7. 17:05
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
engem csak akkor idegesítenek, ha éjszakai sétára indulok...olyankor jól esika csönd, a nyugalom, és nagyon felborítja ezt az idillt, mikor elkezdenek kánonban ugatni...
2009. ápr. 7. 17:15
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

engem nem

csak ha engem ugat meg akkor néha

de amugy nem

2009. ápr. 7. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Néha a kutyák ugatását hallgatom éjjel, próbálom kitalálni, honnan jön az ugatás, így alszom el.
2009. ápr. 7. 17:20
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Én szeretem, ha ugatnak.
2009. ápr. 7. 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem a fülem mellett ugat, akkor igen, de a vonyítást jobban szeretem, mert a farkasokra emlékeztet :)
2009. ápr. 7. 22:50
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
22:50-es vagyok, szal akkor ha nem a fülem mellett ugat akkor szeretem én is hallgatni őket
2009. ápr. 7. 22:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen ! A sajátomra rászólok , abba hagyja , de a falu összes kutyáját nem tudom csendre inteni mikor zavarja őket a tilinkós autók idióta zenéje !
2009. ápr. 8. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
Képzeld el, a kutyákat mennyire zavarhatja az emberek zajongása. És ők még szólni sem tudnak érte. Ezért ugatnak.
2009. ápr. 8. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!