Utálom a nyarat, már most várom a karácsonyt. Van még valaki így ezzel?
Eddig állandóan a nyáron járt az agyam, mindig nyarat akartam, utáltam a hideg zord időt. Most meg hirtelen akkorát fordultam ilyen téren, hogy nem ismerek magamra..Állandóan azt szeretném ha be lenne borulva, ha jönne már a tél és vele a karácsony, nem érzem annyira jól magam ha süt a nap:S
Mi történt velem?Más is van így?
20L
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:32
Kedves válaszoló!
Én 100%, hogy nem vagyok depis, jó a párkapcsolatom, jó munkahelyem van, mondhatni minden tökéletes, semmi okom a boldogtalanságra. Egyszerűen csak szeretném már megint azt az időszakot mikor hazajövök munkából,gyertyákat gyújtok,főzök egy finom teát és leülünk a tv elé a párommal. Imádom bentről nézni ahogy esik az eső, be van borulva, vagy esik a hó.:)
Ez nem depressziós gondolat szerintem, inkább csak szereted a meghitt dolgokat, összebújást... hasonlók ahogy írtad is. Márpedig nyáron 40 fokban összeizzadni nem olyan kellemes, mint a hidegben melegíteni egymást :D
Egyébként én a nyarat szeretem jobban, akkor is amikor olyan idő van, hogy alig lehet kibírni a hőséget :D de igazából minden évszakban meg kell látni a jót, mindhez kötődnek programok, stb, amitől ki lehet élvezni. Ha ez nem így van akkor a fél életed egyes évszakok várásával telhet, ami azért nem túl jó. (persze tudom, hogy nem megállás nélkül ezt várod :) )
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:28
Persze, a nyárban is szeretem eleinte, hogy végre süt a nap, mert olyan vagyok mint egy napelem feltöltődök vele. De mostmár elégnek érzem és megint várom a telet.
(Tegnap már kitaláltam, hogy milyen színű legyen idén a karácsonyfámxD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!