Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Utálom a nyarat, már most...

Utálom a nyarat, már most várom a karácsonyt. Van még valaki így ezzel?

Figyelt kérdés

Eddig állandóan a nyáron járt az agyam, mindig nyarat akartam, utáltam a hideg zord időt. Most meg hirtelen akkorát fordultam ilyen téren, hogy nem ismerek magamra..Állandóan azt szeretném ha be lenne borulva, ha jönne már a tél és vele a karácsony, nem érzem annyira jól magam ha süt a nap:S

Mi történt velem?Más is van így?

20L

2011. júl. 30. 10:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:32

Kedves válaszoló!

Én 100%, hogy nem vagyok depis, jó a párkapcsolatom, jó munkahelyem van, mondhatni minden tökéletes, semmi okom a boldogtalanságra. Egyszerűen csak szeretném már megint azt az időszakot mikor hazajövök munkából,gyertyákat gyújtok,főzök egy finom teát és leülünk a tv elé a párommal. Imádom bentről nézni ahogy esik az eső, be van borulva, vagy esik a hó.:)

2011. júl. 30. 17:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem depressziós gondolat szerintem, inkább csak szereted a meghitt dolgokat, összebújást... hasonlók ahogy írtad is. Márpedig nyáron 40 fokban összeizzadni nem olyan kellemes, mint a hidegben melegíteni egymást :D

Egyébként én a nyarat szeretem jobban, akkor is amikor olyan idő van, hogy alig lehet kibírni a hőséget :D de igazából minden évszakban meg kell látni a jót, mindhez kötődnek programok, stb, amitől ki lehet élvezni. Ha ez nem így van akkor a fél életed egyes évszakok várásával telhet, ami azért nem túl jó. (persze tudom, hogy nem megállás nélkül ezt várod :) )

2011. júl. 30. 18:28
 13/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:28

Persze, a nyárban is szeretem eleinte, hogy végre süt a nap, mert olyan vagyok mint egy napelem feltöltődök vele. De mostmár elégnek érzem és megint várom a telet.

(Tegnap már kitaláltam, hogy milyen színű legyen idén a karácsonyfámxD)

2011. júl. 31. 07:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Éjlen a tél és az ünnepek! Mindig is jobban szerettem a telet: hóesés, hideg, jó meleg pulcsik, sapkék, forró csoki a pékségben, feldíszített város. hmm, én is várom a telet. nyáron nem történik semmi.
2011. aug. 4. 15:20
 15/20 anonim válasza:
100%
Én gyűlölöm a nyarat, amúgy is olyan izzadós típus vagyok én is , és nyáron este se birok aludni. Utálom nyarat!! Inkább legyen hideg , tél, vagy esős hüvös idő!!
2011. aug. 10. 12:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is utáltam a nyarat. Tél és ősz. ez a kettő ami nekem való :D
2011. aug. 11. 15:19
 17/20 anonim válasza:
36%
Hát tudod drága :), mindig az kell ami éppen nincs.
2011. aug. 18. 17:13
 18/20 anonim válasza:
100%
Én nagyon várom már a karácsonyt!! Nem utálom a nyarat csak szeretném, hogy karácsony legyen! Nekem ez az ünnep meghitt és sérthetetlen nem tudom miért de nagyon várom már! Már csak azért is mert a telet is imádom és amikor 4 órakor sötétedik esik a hó a fűtött lakásból bámulni a hóesést amikor az apukámmal esténként kint építünk hóember vagy hógolyózunk és amikor díszítjük a házat és amikor már szinte mindenhol égnek a fények és már a december eleje is nagyon jó nagyon szeretem a nyüzsgést és a boltokban a tolongást és amikor elmegyünk vásárolni! Amikor a családdal elmegyünk az adventi vásárokra és amikor tobozokat gyűjtünk és azt díszít
2013. szept. 15. 10:15
 19/20 anonim válasza:
100%
jük és amikor már gyújtogatjuk az adventi koszorút és amikor a kiscicám a karácsonyfa közepén az ágról néz szembe velem és amikor a halk csengőszót hallom és amikor nyitjuk az ajándékokat nekem az jelenti a világot és a család!!! A nyarat is nagyon szeretem mert nincs suli és bulik vannak akkor van a szülinapom is a névnapom pedig dec.2.-án ennek nagyon örülök mert a barátnőmnek 4.-én a tesómnak 1.-jén a kisfiamnak pedig 20-án van a évnapja.:)decemberben. Remélem elolvassátok és válaszoltok rá akit ugyanígy szereti a karácsonyt az nyugodtan irjon privátba.:)!!
2013. szept. 15. 10:20
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Olvasd el a "utálom a nyarat van valaki még igy ezzel?" kerdest legyszi!
2020. jún. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!