Utálom a szülinapomat! Veletek is volt már ilyen?
Ilyen hozzáállással hogyan élsz?
Egyébként én szeretem, mert egy évben egyszer, egy napon egy kicsit rám figyel a családom. Nálunk ritka az ilyen nap. Meg tetszik, hogy 05. 05-én születtem.
Ha úgy érzed, az emberek erőltetett udvariaskodással köszöntenek, akkor miért adod a kezükbe a lehetőséget? miért emlékezteted őket közösségi oldalakon? Ami, hozzáteszem, nem illendő. Aki meg magától is tudja, arról legalább tudhatod, hogy nem udvariaskodik, hanem tényleg eszébe jutottál. Én pl ki se írom a szülinapom a közösségi oldalakra. Ezzel szerintem javítanál a helyzeten, amin te rontasz saját magad egy lapáttal.
Anmúgy nem utálom a szülinapom, de kifejezetten fel se villanyoz, annyira nem vagyok egoista.
A facebook felköszöntéseket én sem bírom. Addig jó volt amíg nem volt ilyen, jól esett, hogy valakinek eszébe jutott, hogy ma van a szülinapom... Mostmár gondolkodom rajta hogy kiszedem facebookról a születési dátumomat, mert nem szeretem hogy az összes ismerős felköszönt úgy, hogy alapból fogalmuk nem lenne mikor születtem.
Egyébként nyáron születtem, így az utóbbi 3 évben nem is voltam itthon a születésnapomon. Többnyire külföldön töltöttem, remélhetőleg így lesz ez idén is. Viszont ilyenkor iszonyatosan jól esik itthonról egy-egy köszöntés, pl tavaly előtt meglátogattak a barátaim teljesen váratlanul külföldön a szülinapomon, a szüleim elküldték velük az ajándékomat (egy magyar nyelvű könyvet), aminek sosem örültem még annyira mint akkor, és egy láda frissen szedett barackot az udvarból, ugyanis azt imádom, és ha nem küldenek, akkor pont úgy értem volna haza, hogy "lemaradok a szezonról"!:) Eddig ez volt a legszebb ajándék amit valaha is kaptam!
Én nem szeretem és nem utálom, nagyjából közömbös.
Hogy felköszöntsenek, azt nem várom el, ha valaki felköszönt, annak örülök.
Bulit MAGAMNAK soha nem szerveznék, a barátaim egyszer szerveztek nekem, jó volt, bár meglettem volna nélküle is.
Közösségi oldalakon nem vagyok rajta, munkahelyemen nem hirdetem a szülinapomat, szóval ez az erőltetett felköszöntés dolog nálam nem játszik.
Kollégák közül ált. azok szokták tudni, akiknek a saját szülinapjuk is novemberben vagy decemberben van (dec. elején születtem).
Szerintem az emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a szülinap-dolognak.
Én más szülinapi bulijába nem szeretek menni, csak meglepetésbuliba, mert nekem az visszatetsző, ha valaki saját magának bulit szervez, és magát ünnepelteti.
Én is utálom a saját szülinapomat. Minden ember megszületik egy x évben x napon, mi van ezen ünnepelnivaló? Meg azért sem szeretem, mert olyan kötelező jellegű, kötelezően elvárja a társadalom.
"Ilyen hozzáállással hogyan élsz?"
na meg az ilyen hozzáállású emberek miatt sem szeretem! Öcsém, attól hogy nem szeretem ünnepelni magamat még nem vagyok leprás! nehéz ezt felfogni? Pfff
Én nem útálom, csak néha elfelejtem ;)
... eleve nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget.
A sajátomat én sem szeretem:D
Nem foglalkozom vele túlzottan, de másét viszont imádom, akár megszervezni is a bulit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!