Amikaa kérdése:
Utálom a szülinapomat! Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen rettegek ettől a naptól...szinte biztos vagyok benne, hogy egy csalódás lesz az egész. Mivel nem vagyok nagyon központi személy, nem is szeretem nagyon a felhajtást se, de azért persze jól esik ha felköszöntenek, csak egy kicsit eröltetett udvariaskodásnak érzem. (pl facebookon vagy a suliban/munkahelyen, miután emlékeztetem az embereket, h "ma van a szülinapom"...)Az az ember meg, akitől a legjobban várom hogy írjon tuti nem fog, mert sza.rik a fejemre... Bulit se nagyon akarok szervezni, mert biztos, hogy nem úgy sül el ahogy eltervezem... Nektek is szokott lenni hasonló érzésetek?:S2011. márc. 24. 07:58
11/13 Isabella95 válasza:
Én imádom a szülinapomat, meg mindenkiét! Szerintem az a legszuperebb ünnep és imádom az ilyen felhajtásokat és ilyenkor az egész család együtt van :)))
12/13 anonim válasza:
én sem szeretem a szülinapomat...de csak azért nem mert öregszem....és nem akaroook...hú..mi lesz ha 30 leszek majd egyszer...és 40....OMG! :D
13/13 anonim válasza:
En utalom a szulinapomat, maset unnepelni viszont szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!