Most komolyan. Ezzel a néppel mi van? :/
Automatikusan jönnek az ilyen "hello,legyünk barátok" levelek. Én is kapok rengeteget,de nemcsak férfiaktól hanem nőktől is.és ennek egyszerű oka van..A legtöbb arab kinézeti ember nem is arab,hanem pakisztáni,afganisztáni,indiai származásúak.Mivel ők is menekülni akarnak az országukból,és jobb életet akarnak maguknak csak 3 lehetőségük van a kitörésre.Az egyik,hogy vagyonokat fizetnek ,hogy hamis iratokkal,hamis engedélyekkel külföldre tudjanak menni.De félő hogy lebuknak.A másik lehetőség,hogy törvényesen végig mennek mindenen,de valószínű,hogy több évet kell várni,és itt is elutasíthatják.A harmadik lehetőség ha külföldi férfival /nővel megismerkednek,és az illető külföldi mint barát meghívja külföldre.
Nekem volt hogy rögtön házassági ajánlatot tettek..(csak azért mert Angliában élek,és ez már vonzza is őket)
Én nem foglalkozom ezekkel,és nem lesz egyik sem a sz ismerősöm.--idegeneket nem is veszek fel..
tegnap 21:13 vagyok..
Megírtam ,hogy miért csinálják.De nem ülnek egész nap a facebookon hanem van egy alkalmazás ami mindig küldi a szokásos bemutatkozó levelet.
Ők mint írtam azért csinálják,hogy az országukból el tudjanak menni más országokba.Ahol több lehetőséget kaphatnának. Azért ez nem elítélendő,mert a magyarok is ugyanezt csinálják.Bejelölnek egy csomó amerikai,angol,francia,ausztrál,német fiúkat/lányokat csak azért hogy olyan kapcsolatba kerüljenek amitől hátha egyszer ki tudnak szakadni az országból..Mitől lennének az arab kinézetű emberek mások??
Vagy mondok még egy érdekes dolgot.Nem tudni miért de a legtöbb ember odavan a ferdeszeműekért.Az angol férfiak különösen odavannak a japán származású nőkért.(mondjuk ha az angol nőket nézem akkor nem is csodálom) Az angoloknál elég sok olyan házasság van ahol a feleség japán. De van amikor őket is becsapják a fillipinó származású vagy vietnami származású emberek.Ők képesek kimenni Japánba,és japánnak kiadni magukat csakhogy férjet/feleséget fogjanak.Így már nyert ügyük van,hogy angol állampolgárok legyenek.
Nem is olyan régen mesélték nekem hogy egy angol férfit hogy aláztak meg.Kint él a pasas egy ideig a munkája miatt Japánban.Megismerkedett egy fillipinó nővel akiről azt hitte japán nő.(nem tudta,hogy csak takarítónőként dolgozik ott) Rózsaszín köd,és az angol elvette feleségül.Haza mentek Angliába,és 5 évig éltek.A nő szült neki 2 gyereket is,és amikor végre megkapta az angol állampolgárságot (itt derült ki,hogy nem japán a nő) a tinta még meg sem száradt,de már el is vált az angol pasastól.Fogta a 2 gyereket és máik angol városba költözött..Elérte amit akart és türelmesen várt,hogy biztos talaj legyen a lába alatt..
Sok hasonló történetet hallottam már..De egyikünk sem különb..Sok magyar van akik szintén számításból választanak partnert maguknak..Ez van..Nem vagyunk semmivel sem rosszabbak mint az arab típusú népség..nem igaz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!