Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan tegyek mindegyik...

Hogyan tegyek mindegyik főnökömnek eleget?

Figyelt kérdés
Átvette a cégünket egy 3 fő vállalkozóból álló csapat. Mind a 3 parancsolni, irányítani akar, de mindegyik a sajátját fújja, tehát nem hangolják össze az akaratukat.Sokszor ellentétes értelmű utasításokat kapok. Ezt már említettem nekik, de mint alkalmazottat elintéztek azzal, hogy fogjam be a szám!
2011. júl. 23. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
csak annak a parancsait kövesd aki a legnagyobb befolyással bír, ha nekei megfelelsz a más2 mondhat amit akar...
2011. júl. 23. 22:52
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz
2011. júl. 23. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, de itt két főnök van. Én mindig azt mondom, oké, még meg csinálok bármit, de beszéljétek meg mi legyen az, mert nem tudok ketté szakadni.

Akkor jön a fogjam be a szám rész.

Én meg mondom a magamét: oké, X azt mondta, ezt így csináljam. Én csinálhatom úgy is, ahogy te mondod, de ezt X-el egyeztesd mert én nem vállalhatom ezért a felelősséget.

Nincs benne a munkaszerződésemben hogy két hisztis főnök hülyesége közt tegyek igazságot. Nem is vagyok rá hajlandó. Beszéljék meg egymással, én megteszek bármit, de döntsék el mi legyen az.

2011. júl. 24. 14:47
 4/5 anonim válasza:
Dugj velük!
2011. júl. 24. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy kis idod be kerul, de en leirnam, hogy melyik milyen utasitast adott, mikor. Orruk ala dugnam. Milyen munkahely ez, ahol azt mondjak, fogd be? Matol ott sem lennek.
2011. júl. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!