Ez (többnyire) a gazdagok szokása hogy mindenféle hülye idegenneveket adnak a gyereküknek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 11:23
4/21 napietus válasza:
nem függ anyagi helyzettől, inkább iq-tól tényleg, ahogy első írja.
5/21 anonim válasza:
A keresztanyám Elizabetnek nevezi a gyerekét, és csak azért mert a keresztapám az EU-nak dolgozik, és hogy fenn hordja az orrát.
6/21 anonim válasza:
1. sznobizmus;
2. cigány;
3. IQ primitív, bár ez az első kettőre is igaz.
7/21 anonim válasza:
Mivel egyre több a nemzetközi házasság, a külföldi szülő is szerepet játszik ebben sokszor, illetve a vezetéknév. Nekem rosszabbul hangzik egy Ravensbrook-Tyson Csenge, mint egy Jennifer.
8/21 anonim válasza:
Nálunk is a külföldi férj miatt lesz a gyerek(ek) neve külföldi, illetve hívő voltunk miatt a Bibliából választunk keresztnevet, ami nem mind hétköznapi.
manju
9/21 anonim válasza:
nekem is tetszenek a külföldi nevek. És fehér vagyok...
10/21 anonim válasza:
Kell engedélyeztetni ha a gyerekemnek külföldi nevet adok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!