Van egy kedves ismerősöm aki nagyon közel áll hozzám, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Kicsit alap hülyeség de van egy pasi aki közeli jó barátom,nemrég volt a névnapom és ő nem köszöntött fel engem,de ugye ma van az övé.Nagy bunkóság lenne ha nem írnák neki?Mert tőle az volt hogy elfelejtette.Mit tegyek?2011. jún. 27. 17:46
1/8 anonim válasza:
Te is felejds el.. Szerintem ne várja el tőled azt hogy te emlékezz az Ő névnapjára ha Ő sem emlékezik a tiédre
2/8 anonim válasza:
És attól neked jobb lesz, ha nem írsz neki?
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan írj neki, egy kedves gesztusnak mindenki örül.:)
Attól még, hogy ő elfelejtette, te még felköszöntheted. Tudod, önzetlenség.
4/8 anonim válasza:
persze, hogy írj! szegény pasik, rendre hadilábon állnak a dátumokkal,ünepnapokkal, nem rosszaságból, hanem ilyenek, na!
gyönyörű üzenetetet a Lászlónak!
6/8 anonim válasza:
sztem felköszötheted attól még.
sajnos nekem is kimennek a fejemből a dátumok, és másokkal is megesik...
8/8 anonim válasza:
Szerintem is írj neki.
Még a végén ő lesz zavarban ha eszébe jut, hogy ő meg nem köszöntött fel. És ez elég "büntetés" lesz neki, hogy hülyén érzi magát emiatt. :)
Ha meg még ezután se kapcsolna, akkor sincs gáz, hiszen pasiból van. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!