Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ismerősöm azt álmodta, hogy a...

Ismerősöm azt álmodta, hogy a halott nővére annyit mondott neki álmában, hogy gyere hozzám. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Azt hogy hianyzik neki a novere..... Olyan unalmasak mar ezek a mit jelent ez az alom kerdesek....
2010. okt. 3. 16:46
 2/12 anonim válasza:
91%
nem értem miért kell egyből leugatni vkit, ha egyszer hisz az álomfejtésben..
2010. okt. 3. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy halottal álmodni, azt jelenti, hogy az illető így üzen a túlvilágról, hogy a lelke jó helyen van.

Az első válaszoló, pedig ne írjon az ÁLOMFEJTÉS témakörbe, és ne is olvassa, ha unja.

2010. okt. 3. 21:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 4. 18:33
 5/12 anonim válasza:
17%

# Mert az élõk tudják, hogy meghalnak; de a halottak semmit nem tudnak, és azoknak semmi jutalmok nincs többé; mivelhogy emlékezetök elfelejtetett.

# Mind szeretetök, mind gyûlöletök, mind gerjedezésök immár elveszett; és többé semmi részök nincs semmi dologban, a mely a nap alatt történik.

Valamit hatalmadban van cselekedni erõd szerint, azt cselekedjed; mert semmi cselekedet, okoskodás, tudomány és bölcseség nincs a Seolban, a hová menendõ vagy.

18:4 Ímé, minden lélek enyém, úgy az atyának lelke, mint a fiúnak lelke enyém; a mely lélek vétkezik, annak kell meghalni!

Ezt mondja a Biblia a halotakrol,tehát ők nem tudnak űzenni,beszéln, gondolkodni... .

Az ismerősödnek hiányzik a nővére, ez az igazság.

Ezek a halottak akkor kelnek életre mikor eljön majd a feltámadás napja.

2010. okt. 5. 19:54
 6/12 SirLyera válasza:
80%

Csak mert egy könyv azt írja? A Budhizmus meg azt írja, h a lelkek újjá születnek. Az Edda azt, hogy a Walhallában várják a végső összecsapást Odin mellett. A holtak tudnak üzenni, ha az a dolguk. Ne vallási baromságokban ragadjunk le.

A kérdezőnek meg: [link]

2010. okt. 7. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár református vagyok sokat beszélgettem 1974-79 között egy idős,70 évén túli katolikus pappal,Simon atyával.Sok évvel később írtam valami közérekű dolgot,ami már az interneten van. (www.osys.hu/biromiklos ez egyebekközt arról a több,mint 30 évemről szól amit előre megálmodtam.)Már azon gondolkoztam mostmár be lehetne fejezni,ekkor álmomban megjelent Simon azya és azt mondta: "Még nem jött el a beteljesedés" Tudtam,hogy még nem fejezhetem be írásomat. Az idő igazolt.

Mégis intek mindenkit az álom értelmezésének elsijetésétől.Valóban vannak jelentéssel bíró álmok,de sok más álom,csak vágyaink,vagy más érzeteink megjelenítője.

2010. okt. 7. 21:57
 8/12 anonim válasza:
Énnekem anyukám szokta mondani, hogy ha valaki halottal álmodik,és az hívja magához akkor nem szabad igent mondani, mert az aszt jelenti hogy meg hal ő is. Elkel küldeni, még ha nagyon kedves személy is volt a számára!
2010. okt. 8. 08:02
 9/12 anonim válasza:
100%

Mindenekelőtt meg kell nyugtatnod: nem azt jelenti, hogy ő is meg fog halni. Legalábbis biztosan nem arról van szó, hogy a nővére kinyúl érte és magával viszi. Az álmok értelmezése nem ilyen egyszerű.

Ahogyan már többen leírták, számos értelmező szerint ez csak annyit jelent, hogy lezáratlan beszélgetésük volt a nővérével (ami természetes, hiszen ki az, aki még életében megszakítja a testvérével való kapcsolatát?) Mások szerint a nővére üzenni akar valamit, ami majd idővel világosan érthető lesz - közben akár évek is elmúlhatnak, hiszen a túlvilágon másképp jár az idő. Ismét mások szerint arról van szó, hogy a nővére még nem tudta elfogadni, hogy meghalt, ami szintén természetes, de idővel biztosan sikerülni fog neki. Most még segítségért kiált, mint életében tette volna, ha ilyen terhei támadnak. A halál ilyen: mindig elszakítja az élőkkel összekötő szálakat, és ezt meg kell tanulni elfogadni: neki is, és a nővérének is.

A leginkább riasztó az az értelmezés, ami szerint az ismerősöd a saját halálfélelmét adta a nővére szájába. Akár oka van ennek, akár nincs, az ismerősöd talán csak fél a haláltól. Lehet, hogy van egy veszélyes betegsége, de az is lehet, hogy a nővére halála után döbbent rá, hogy mindannyian halandók vagyunk. Ezért érdemes neki segíteni, mert ez egy nehéz időszak az életében. De ez sem jelenti azt, hogy az ő halálfélelme jóslatszerű lenne. Ez csak egy érzés, a jelenben van, a jövő nem függ tőle.

2010. okt. 8. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Biró Miklós, olvasom, amit írtál, szeretnék kérdezni tőled!

Ha olvasod a válaszokat kérnék szépen egy e-mail!

Köszönöm!

2010. okt. 10. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!