Pasim azt álmodta, hogy lefeküdt egy csajjal. Mit jelenthet? Talán már nem szeret? :/
Marhaság. Akárkit látott álmában, vélhetőleg az irántad érzett vágy motiválta. Biztos, hogy rendesen lefárasztottad?;)
Amúgy meg az álomfejtés sem ilyen egyszerű, a hagyomány szerint az álmok gyakran éppen az ellenkezőjüket jelentik, mint gondolnánk. Szerintem kössünk ki ott, hogy lám, most is ez a helyzet, ezek a régiek még tudtak...
kielégítetlen vágyat jelezhet, vagy lehet hogy nagyon erősen gondolt valami szexuális élményre, vagy látott valamait, ami ilyen jellegű volt.
Nem kell aggódni.
Szerintem ne félj! Minden rendben.
Ha lenne bármi takargatni valója nem mondta volna el. Ez nagy dolog! Örülj neki! :)
Szerintem ez teljesen normális.
lehet, hogy valami olyan esemény következett be köztetek ami ilyen álmot generált nála.
A lényeg, hogy szeret téged és megbízik benned annyira, hogy elmeséli az ilyen álmait is.
Akkor kellene aggódnod ha azt írtad volna, hogy: a Pasim azt álmodta, hogy lefeküdt egy pasival. Mit jelent... :\
Na az gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!