Szerintetek van az álomnak bármiféle köze a valóságoz? Hallottam már olyan véletlenekről hogy például valaki azt álmodta beleesik egy gödörbe és 2-3-nap múlva megtörtént.
Néha.
Egyszer azt álmodtam: Magas helyen állok,kék ég alatt és lágy szellő simogatja az arcom.Nagyon kellemes volt az élmény.Körülbelül 3 másodpercre emlékszem tisztán az álomból.
Évekkel később egy emeletes ház tetején köszönt vissza rám izzasztó munka közben.Kedvetlen voltam emlékszem,mert hétfőn dög-melegben kellett dolgozni és nagyon távolinak tűnt még a hétvége.Szóval morcosan a munkára koncentrálva
épp felegyenesedtem és BUMM .Ott volt.
Nem hasonló,hanem ugyanaz a 3 másodperc !Az érzések a szellő a látvány és hiába felejtettem el már rég azt az álmot,abban a pillanatban helyére került minden.
Kristálytisztán.
Utána már nem zavart,hogy hétfő van,meg meleg és dolgozni kell.Jobb kedvem lett,elhihetitek.
Tudom,hogy azt a pár másodpercet álmodtam meg,ami évekkel később valóban bekövetkezett.Ez miért történt? Nincs rá válaszom,megtörtént.Véletlen lett volna?
Nem hiszek a véletlenben.Mindennek oka van,még ha az okot nem is látjuk ebben a pillanatban.Egyszer talán megértem ezt az egészet,ha idősebb leszek meg bölcsebb meg ilyenek,ha nem... akkor azért történt,hogy kedvet adjon nekem egy forró napon a munkámhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!