Hogyan legyek lazább?
Figyelt kérdés
Ezt ugy értem h hogyan lehetnék bulizosabb, v mai fiatal? vmi tipp van? lécci segitsetek!!!2011. jún. 8. 18:18
11/18 anonim válasza:
Pár sör, meg feles után mindenki szeret mindenkit... Be lehet rúgni pár 500 forintból is a megfelelő társaságban (mert utána neked már minden ingyen lehet), egyébként pedig nem csak ebből áll az élet. Korábban én se voltam ilyen állat, aztán oda keveredtem, ahova, és rájöttem, hogy tényleg minden a társaságon múlik...
12/18 A kérdező kommentje:
köszi, bár én pont pia után utálok mindenkit xd:)) és 19év alatt senki nem hivott meg. (am lány vok)
2011. jún. 8. 18:52
13/18 anonim válasza:
Vagy azt mondogasd: hogy még a sz@r is le van sz@rva és mozogj úgy mint ők a Vaklármában:P
14/18 A kérdező kommentje:
Ez aranyos:)))
2011. jún. 8. 18:58
15/18 anonim válasza:
Vedd rá a haverjaidat hogy menjetek bulizni.
Ha nem megy akkor ez van.
Én se járok buliba pedig néha jó lenne, főleg ha több pénzem lenne mert egy buliba 3000 simán elmegy.
Évente 2-3szor megyek max.
16/18 A kérdező kommentje:
Értm. köszi
2011. jún. 8. 22:31
17/18 Salx Narval válasza:
Hát, ez nem olyan dolog, amit tanulni lehet.:D Vagy szeretsz bulizni, vagy nem. Én úgy vélem nem kell ezt erőltetni, azt tedd ami neked jó.Ha viszont mennél de nincs kivel, ill kilógsz a társaságból, akkor hasonló gondolkodású emberkék társaságát próbáld keresni.Én tökéletesen beértem egy baráttal is.Bárhol jól elvoltunk ketten, ha csatlakoztak mások jó, ha nem, úgy is jó volt. Nekem nem voltak ilyen gondjaim és ma sincs, pillanatok alatt eltudom magam fogadtatni másokkal, mármint ha szimpatikusak nekem, nem okoz gondot egyedül menni valahová, de igazán jól, csak a barátom társaságában éreztem magam.Neked is talán egy barátra volna szükséged, a többi jönne magától.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. jún. 9. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!