Hogy legyek lazább?
Kicsit sokat gondolkodok, többet a kelleténél, mindent ellemzek s megfontoltan válaszolok, tudom milyennek kéne lennem h lazább legyek, de hogy csináljam h spontánan lazább legyek?
Eljárok bulizni de akkor is, érzem hogy kocsit bot vagyok:P
16/f
Egyébként ne törődj annyit mások véleményével,magadnak akarj megfelelni.Adj a megjelenésedre,esetleg gyúrj egy picit és máris megjön az önbizalmad.
Élj inkább,ne azon törd a fejed,mások milyennek látnak:)
nem a moderátorok voltak én kaptam is egy üzit,hogy milyen sértő voltam:D
Elvileg a fiúcska írta.
Nekem ugyanez a gondom, és ez eléggé zavar, nem tudok mit tenni ellene, már régóta próbálok. MSN? Írd emg provátba hátha tudunk segíteni egymáson. Ha nem akkor egyszerűen "szard le". Nekem ezt tanácsolták, többen is, nem vált be, de azért lehet hogy neked be fog.
16/f
15:53
Bizony, biztos a kérdés kiírója volt "hüje". De még jóhogy ittvagy te, a mintapolgár.
Idővel lazább leszel!Egyszer rúgj be de nagyon,veszítsd el a szüzességed,utána lazább leszel.:)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!