Hogy legyek lazább?

Figyelt kérdés

Kicsit sokat gondolkodok, többet a kelleténél, mindent ellemzek s megfontoltan válaszolok, tudom milyennek kéne lennem h lazább legyek, de hogy csináljam h spontánan lazább legyek?

Eljárok bulizni de akkor is, érzem hogy kocsit bot vagyok:P

16/f

2011. aug. 3. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez jó hogy ilyen vagy,akik lazábbak azoknak az értelmi képességeik is gyengébbek.Felnőttkorodban fog jól jönni hogy megfontolt vagy és elemző.Ne kívánd hogy hülyébb legyél.
2011. aug. 3. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyébként ne törődj annyit mások véleményével,magadnak akarj megfelelni.Adj a megjelenésedre,esetleg gyúrj egy picit és máris megjön az önbizalmad.

Élj inkább,ne azon törd a fejed,mások milyennek látnak:)

2011. aug. 3. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:

nem a moderátorok voltak én kaptam is egy üzit,hogy milyen sértő voltam:D

Elvileg a fiúcska írta.

2011. aug. 3. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor bocs moderátor, a kérdés kiírója volt hüje
2011. aug. 3. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a gondom, és ez eléggé zavar, nem tudok mit tenni ellene, már régóta próbálok. MSN? Írd emg provátba hátha tudunk segíteni egymáson. Ha nem akkor egyszerűen "szard le". Nekem ezt tanácsolták, többen is, nem vált be, de azért lehet hogy neked be fog.

16/f

2011. aug. 3. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:

15:53

Bizony, biztos a kérdés kiírója volt "hüje". De még jóhogy ittvagy te, a mintapolgár.

2011. aug. 3. 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:
mi a bajotok velem:S ?
2011. aug. 3. 21:31
 8/9 anonim válasza:

Idővel lazább leszel!Egyszer rúgj be de nagyon,veszítsd el a szüzességed,utána lazább leszel.:)

20F

2011. aug. 23. 12:26
 9/9 anonim válasza:
Túl sokat CS-zel. Inkább codozz.
2011. aug. 30. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!