Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek lazább, nyíltabb...

Hogyan legyek lazább, nyíltabb? 16/f

Figyelt kérdés
Csöndes, visszahúzódó típus vagyok. Nem tudok lazulni. Ez még a hangomon is megmutatkozik. Nem tudom kiengedni mert megszoktam, hogy csöndes vagyok, nem kiabálok még akkor se ha kéne. Pl.: diszkóba is csak táncolgattam, de nem buliztam. Nem akarom másnak mutatni magam, hanem változni akarok. Annyira irigylem azokat a srácokat, akik jól érzik magukat. Olyan kis esetlen vagyok egyszóval.:D
2009. nov. 10. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
8%

Igyál alkoholt, attól feloldódsz:D

Nem azt mondom hogy hétköznap is, de ha elmész bulizni, sokat segíthet ha berugsz egy kicsit, nyitottabbá válsz, könnyebben ismerkedsz. Régebben én is ilyen visszahúzódó voltam, de aztán amikor elkezdtem bulizni, sokkal jobban feloldódtam a hétköznapokban is. Ha egy társaságban jól elvagy egy buliban, akkor egy idő után a hétköznapokban is jobban ki fogotk jönni.

2009. nov. 10. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
2009. nov. 10. 20:22
 3/8 A kérdező kommentje:
jó én is észrevettem, hogy a pia segít. De én pia nélkül akarok lazulni. Mert ugye nem lehet állandóan piálni. Buli meg nincs olyan sokszor.
2009. nov. 10. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

nem csak az alkohol segíthet.

Én is így voltam vele egy időben, de aztán valahogy(én sem tudom miért)elkezdett nőni az önbizalmam , értékesebbnek éreztem magam. Ezzel megjött a hangom is. Azelőtt foyton visszakérdeztek, most meg sokszor rámszólnak, hogy jó, azért nem kell kiabálni.

Próbáld megtalálni magadban azt amitől úgy érzed, hogy jó hogy te te vagy és nem valaki más. Szerintem ez segíthetne.

16/L

2009. nov. 10. 21:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Szal csak az önbizalmamat kell növelni és annyi? én is erre gondoltam, csak azt hittem, hogy ennél több kell. Megpróbálom növelni az önbizalmamat.:D Már 1x sikerült. Akkor a teljes némaságtól odáig jutottam, hogy akár csajokkal ismerkedek beszélgetek. Most a következő lépcső az lesz, hogy flörtölgetek, és társaságokkal és megpróbálok ismerkedni.
2009. nov. 10. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Mi van, ha egyszerűen "azt használod, ami van", tehát maradsz önmagad? Akkor tényleg semmi miatt nem kell aggódni, legkönnyebb "szerepkör". Persze, hogy lesz, aki azzal próbálja helyretuszkolni a rommá alázott lelkét, hogy téged (is) "kritizál". És akkor? Persze, hogy sutának érzed magad egy darabig, és akkor? Kinyílnak a lehetőségek, mert te pont te vagy, figyelhetsz magad helyett arra, ami van.
2009. nov. 11. 00:26
 7/8 anonim ***** válasza:

ajánlom a marihuanat meg egyéb drogokat füveket. feloldódsz és olyan leszel mint egy macsóó mmuhaha :D

najó. komolyra fordítva. elöbb magadnak kell válaszolnod. ki vagy te? és miért vagy ilyen kis visszahúzódó, esetlen..? stb... és ha ezeket tudod.. de csak HA tudod. akkor utánna változz :) mert ha menőn nézel ki de bellül egy kis sz@rdarab vagy akkor lehet azt mondani hogy képmutató vagy :)(ezt ne képletesen értsd hanem szó szerint) tehát elöbb változz bellül utánna kívül. ehhez viszont nem leszel elég egyedül :) gondolom az osztályodba vannak ilyen fiúk.. akik olyanok amilyen akarsz lenni :D kezdj el velük barátkozni. egy idő múlva olyan leszel amilyenek ők. próbálj elvenni szlengeket, názd meg hogy öltözködnek. de ha jófejek nem is kell kérned hogy segítsenek. megmondják mit vegyél fel.. stb.

Na sok sikert.

17/F

2009. nov. 11. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:

"próbálj elvenni szlengeket, nézd meg hogy öltözködnek."

Ezzel csak olyan pincsi lennél, aki azért változik meg, hogy "menő" lehessen, megjegyzem szerintem a szleng nem a legmenőbb dolog (itt nem a diáknyelvre gondolok). Nem kell a végtelenségig próbálkozni, hogy bekerülj az osztályod/sulid "menő" csávói közé..nem kell mindenkinek ugyan olyan bulizósnak lennie. És sok lánynak épphogy a csendesebb srácok jönnek be, nem a nagyszájú nyomulósok..:P:D

L/17

2009. nov. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!