Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy nyíltabb...

Mit csináljak, hogy nyíltabb legyek?

Figyelt kérdés
Ha megismerek egy új embert alig tudok hozzá szólni és olyan ciki meg se bírok mukkanni ismert társaságban viszont teljesen magamat adom ... mit kéne tennem?
2009. aug. 11. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Velem is előfordul néha ilyen ha egy szép lánnyal kéne beszélni de leginkább úgy tudsz magadon segiteni ha nem foglalkozol azzal hogy hülyének néznek és odamész beszélgetni midnen emberhez vmiről csak úgy is :D nekem bejött :D sok sikert :)

15 / F

2009. aug. 11. 18:22
 2/7 A kérdező kommentje:
köszke:) egyébként14/l
2009. aug. 11. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Megkeresed magadban azt, amitől félsz ilyenkor, megismered, és vagy legyőzöd (nem fog menni), vagy összebarátkozol vele és elfogadod (ez működik). Minden ilyen kérdés alapja 90%-ban az Ön-ismeret.

Te még elég fiatal vagy, van más mód is. Egy-egy nagy trauma az életben képes arra, hogy "kinyisson" addig zárkózott embereket. Traumát keresni nem kell, az eljön minden ember életében, csak ki kell várni és aztán túlélni. ;o)

2009. aug. 11. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:
nyamnyam XD az utccsó vicces volt:)köszke
2009. aug. 11. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:

És merről vagy 14 lány?:D Segithetek kibontakozni XD

1. voltam :D

2009. aug. 12. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha érdekel Privi :D még mindig első :D
2009. aug. 12. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Érdről vagyok lány:)
2009. aug. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!