Hogyan legyek lazább? (bővebben lent)
Nem tudok beszélgetni... Úgy érzem, hogy erőltetett és görcsölök. A szüleim azt mondták, hogy legyek lazább ne agyaljak azon, hogy hogyan fogok beszélgetni. Jövőre gimis leszek és nem fogok tudni beszélgetni, mert nem tudok feloldódni a társaságokban. Mit tegyek? És hogy csináljam hogy menjen a társalgás????? SEGÍTSÉG!!!!
Egy 14 éves lány.... :( :'(
Ezt magadban kell lerendezned, mi innen nem tudunk segíteni.
Lélektanilag kell megváltoznod, be kell látnod, hogy az emberek nem bántanak. Ha viszont mégis amiatt vagy félénk, mert sokszor bántanak, csak tapasztalatra van szükséged, hogy kivel barátkozz, illetve kit kerülj el. De legyél erős, és ne foglalkozz más negatív véleményével, persze egy határig.
Még válaszok??????
NAGYON IDEGES VAGYOK! :/
xD Mindig bírtam az ilyen muris csajokat.
Na figyelj! Most mondhatom, hogy nyugodj meg, úgyis ezen fogsz agyalni. És egyre jobban rágörcsölsz. Tökéletesen azt csinálod, amit én csináltam, és ami nem kóser.
A legfontosabb dolog, hogy ne veszítsd el önmagadat. Mert tök jó, hogy mindig azt mondod az adott illetőnek, amit ő hallani akar, de te közben megőrülsz majd. Szóval vállald fel önmagad. Nehogy megváltozz. (tapasztalat)
És még annyi, hogy ne ájuldozz a gimi miatt. A gimi tök átlagos, pár hónap után. Semmi nagy fordulópont vagy valami. Gimi, az gimi. Ennyi.
És, nyugtasd magad azzal, hogy nem lehet az, hogy egy barátod sem lesz. Hát láttál már olyat, hogy valaki egyedül ül a sarokban, és mindenki rajta röhög ok nélkül (lehet láttál, de azt a sarokban ülő illető saját maga akarta, vagy váltotta ki)
Meg hogy 1 hónap, és már a barátnőd mellett fogsz üldögélni, nem egy idegen kretén mellett.
=))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!