Van olyan kifejezés, hogy "valaki kárnak csinál valamit? " Pl: "Kárnak mondtam. "
Figyelt kérdés
Én világ életemben használtam ezt a kifejezést és mástól is hallottam, de most páran megszóltak érte, hogy ilyen nincs és ez így nem helyes. :D De ezt egyszerűen elképzelhetetlennek tartom! Ti mit gondoltok?2011. jún. 6. 19:46
11/13 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDD milyen igaz
2011. júl. 13. 13:48
12/13 anonim válasza:
"Ha nem erről a "neked lennék" szószerkezetről van szó, akkor az if I were használatos, ha vágyunkat fejezzük ki, és a normális if I was, ha érzelemmentes a megnyilatkozásom."
"Fil.3:7-8 " De amelyek nekem egykor nyereségek voltak, azokat a Krisztusért kárnak
ítéltem. St annakfelette most is kárnak ítélek mindent az én Uram, Jézus
Krisztus ismeretének gazdagsága miatt, akiért mindent kárba veszni hagytam
és szemétnek ítélek, hogy a Krisztust megnyerjem, ""
13/13 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Vilageletemben hasznaltam ezt a kifejezest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!