Mit mondhatnék egy olyan embernek, akinek nagyon sok szívességet megtettem, de amióta egyszer nemet mondtam, azóta ő teljesen hálátlan, már-már "fenyeget"?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 09:53
1/5 anonim válasza:
sztem el kéne magyarázni neki,hogy nem csak neki élsz,vannak saját szükségleteid is,és hogy ne követelödzön mert nincs joga hozzá,nem vagy a rabszolgája.ha ezt nem érti meg,meg kell vele szakitani a kapcsolatot sztem nem lehet mást tenni.nem hiszem,hogy szükséged lenne ilyen emberre.sajnos aki tul segitökész azt sokan örömmel kihasználják ez egy ilyen világ.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, tudom, hogy kihasznált. Már nem követelőzik, egyszerűen megsértődött. Ő soha nem viszonozta vagy hálálta meg az én szívességeimet, most mégis van pofája fenyegetőzni. Gondoltam egy ilyen alkalommal valahogy visszaszólok neki, hogy én nem várok már tőle semmi hálát, de legalább annyit megtehetne, hogy leszáll rólam és semmibe vesz. Csak nem tudom, hogy mit mondjak. Nincs kedvem neki magyarázkodni, viszont pár szóval nem tudom, hogy hogy foglalhatnám mindezt össze.
2010. ápr. 3. 23:53
4/5 Phoney válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy... tévedjen el. Minél gyakrabban^^
5/5 anonim válasza:
Neked semmit sem kell mondanod! El lett kapatva, mert mar termeszetesre vette, hogy te mindent megteszel erte. Nekunk is volt ilyen a csaladban. Azota nem szol hozzank. Nem a mi bajunk. Aki ilyen, ra kell hagyni. Ez is mutatja, hogy ennek a szemelynek csak akkor vagy jo, ha mindig nyujtasz neki valamit. Nem szerethet igazan, mert akkor nem igy reagalna. Persze a szituaciotol, kerestol is fugg, de valoszinu, hogy kihasznalt. Orulj neki, ha tobbet nem ker. Az eloskodok nem baratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!