Bunkóság a csapba pisilni?
a legjobb dolog csapba vizelni, mert így rögtön meg is lehet mosni a brokit..
kettő az egyben..:)
Néha szoktam igen, max. idehaza. A húgy tök steril ahogy írtál, a csatornába úgyis ugyanoda kerülne ahova egyébként, és a mosdókagylót különben is kell fertötleníteni, me' hát vízkövesedik meg fogmosás után is oda pököd a nyálad, és az is ugyanúgy baktérium tenyészet lehet. És különben is, közben legalább vigyorogva tudok arra gondolni hogy itt mennyien megbotránkoznak rajta! :DDDDDD Már csak azért is belehugyozok a mosogatóba is hogy pukkasszak pár embert itt :DDDDDDDD
Kezet mosni klotyóban nem európai dolog ,ez stimm, de fogatmosni pl. simán lehet fölötte.
"És hadd kérdezzem már meg, te hogy mosol fogat? Kinyomod a mosdóba, aztán onnan szedegeted fel a fogkefével?"
:DDDDDDDDD Ez nagyon ütött :DDDDD
Az ablakon kihugyozás viszont tényleg nem európai dolog...a Nyóckerben a kancigányok szokták művelni, hogy kiállnak az erkélyre és kihugyoznak az utcára. Szerencsére én nem járok arrafelé a rezervátumban.
anyit röhögtem a válaszokon :D
"És hadd kérdezzem már meg, te hogy mosol fogat? Kinyomod a mosdóba, aztán onnan szedegeted fel a fogkefével?"
évekig csapbahugyozó voltam elmondom miért jó és miért nem jó bele hugyozni
azért rossz:mert pár hét után a csövezetékeken lerakodik a hugykő nem a kagylóban és folyamatosan hugyszagú lesz az egész kagyló hiába domestosozod, nyugaodtan lehet felette fogatmosni a kagyló tiszta csak árad a hugyszag a lefolyóból.
azért jó:
rengeteg pozitv dolog miatt
-sok vizet megspórolsz
-nincs melléhugyozás a wc kagyló előtt tócsa, ezt a nők tudják ha éltek férfival, állandóan tócsa van a kagyló előtt
-sokkal gyorsabb csapbahugyozni és azonnal megtudod mosni a brét ha esetleg épp pipáztatás előtt állsz
-ami a legfontosabb nem vered fel éjszaka az egész lakás alvóit a wc öblítgetéssel, föleg ha 5 percenként hugyozni jársz amikor megiszol 3 liter sört, tüskével :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!