Bunkóság a csapba pisilni?
én 175cm magas lány vagyok, és pont a megfelelő magasságban lenne az eszköz, ha csapba kívánnék hugyozni :D
a barátom 2m magas, szóval neki még kényelmesebb. :D
"én 175cm magas lány vagyok, és pont a megfelelő magasságban lenne az eszköz, ha csapba kívánnék hugyozni :D"
Én is ekkora lány vagyok, és mikor börtönben voltam, rendszeresen a zárka csapjába pisiltem. Mivel a WC-re külön ki kellett (volna) kísértetni magam az őrséggel, így sokkal egyszerűbb volt megoldani.
Nőként kicsit nehéz mutatvány volt, de sikerült.
""A középkorban meg mosdó se volt, szal ez rossz érv."
Tök mindegy, nem szó szerint értettem.
"Lehet rá monani, hogy undorító, de semmivel nem primitívebb aki néha nem wc-be hugyozik.""
De, nekem igen.
Amúgy most mentem ellenőrizni. Jó,tényleg nem mellmagasságban van, hanem csípő környékén...XD Nem tudom, miért tippeltem ennyire félre, valószínűleg azért, mert sose venném egy kalap alá a piszoárral vagy a WC-kagylóval. Életemben nem jutott nekem még ilyen eszembe, hogy belehugyozzak.
Ez a válasz 75%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:33
WORD! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!