Az összes közeli barátom drogozik (fű). Mit tegyek?
Egy ideig toleráltam , majd kértem őket hogy ne drogozzanak de hát nem az én dolgom ...Egyszer én is kipróbáltam ugy 2 hónapja semmi extra de nem akarok az ilyen csapdába esni,de félek hogy nem sokáig bírom.
Mit tegyek?
Köszönöm az eddigi válaszokat .Persze nem megvetéssel nézek rájuk csak én nem szeretnék rászokni és őket sem elveszteni. Persze nem járok velük amikor mennek tépni de hétvégén velük vagyok. Nem zavar csak néha valóban kellemetlen tud lenni a viselkedésük.
Kb mintha józan lennél a részegek között .
Egyik válaszolónak pedig: 1 sör nem sör nem nézek rá megvetően
"én nem szeretnék rászokni"
Mivel nem okoz függöséget nem tudsz rászokni.
De ha nem tetszik _ilyenkor_ a társaság akkor _ilyenkor_ lépj le. Vagy búcsúzz el tőlük végleg.
Mindenesetre a megmentésükön felesleges gondolkodnod.
"Mivel nem okoz függöséget nem tudsz rászokni."
Mindenre rá lehet szokni, a reggeli kávétól kezdve a kedvenc sorozatodig, bármire. Ennek fényében a fent említett mondatod elég nagy hülyeség.
Neked pedig kérdező: javaslom messzire kerüld el ezt a társaságot. Szerintem neked sincs semmi szükséged olyan kis szerencsétlen nyomikra, akik pótszerektől tudnak csak ellazulni.
Aki alapból ilyenekhez nyúl (cigi, alkohol sem kivétel) az már eleve egy 2 lábon járó szerencsétlenség. Nyomorék. Ép ember elkerüli az ilyeneket.
De a fű a legnyomottabb mind közül, meg az egész nyomi szubkult és imádat ami köré épül. Hányinger.
Tehát aki sorozatot néz az segitségre szorul?
Nekem ez tünik hülyeségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!