Mit rontottam el, miért nem szeretnek itt az emberek?
Kik ezek neked? Mármint kötelezően vagy összezárva velük, vagy odacsapódtál valamilyen szabadidős tárasághoz?
A leírtak alapján nekem úgy tűnik rossz híredet keltik, tehát ez valami olyan belterjes társaság, ahol te "gáz vagy", tehát még az is ellened fordul a tömeg kedvéért, akivel azt hitted jóban vagy. Szerintem nem szabad erőltetni minden nemü beilleszkedést, nem valószínű, hogy veled van a baj, ha ezek ilyenek, hagyni kell a fenébe!
„Ez az első társaság, ahol hiába érzem úgy, hogy mindent megtettem, szeretettel, nyitott, kedves lányként közeledtem a többiekhez, mégsem szeretnek.”
Szerintem helyes választ kaptál mindkét hozzászólásban. Én csak annyit tennék hozzá, hogy nem kell semmit tenned, hogy mások szeressenek téged. A szeretetnek semmi köze valaki máshoz, az a te kiáradásod anélkül, hogy te tennél valamit. Nem kell neked senkit se közelítened, elég az ha te megengeded, hogy a szeretet áramlik általad, belőled. Ne várj szeretet másoktól, legyél te magad a szeretet. Egy ember akkor válik felnőtté, mikor szeretni, kiáradni kezd, ahelyett hogy mások szeretetét igényelné.
Ez egy munkahely. Basszus! Miért kellene hogy szeressenek? Bemész, ledolgozod a munkaidőt és hazamész. Ennyi ott a dolgod.
Mindenkivel legyél kedves, udvarias, és jó kollegina, de nem kell senkivel sem jópofizni. Munkahelyen nincs barátság, csak munkahelyen kívül.
És ha valaki érdekesnek, szimpatikusnak talál, akkor megkeres munkahelyen kívül is. Ha most véletlen nem ilyen társaságba csöppentél, így jártál, majd a következő más lesz.
Nem szabad ezen lelkizni, mi lesz veled később?
Te csak dolgozz, csináld a feladatod, és a többi majd kialakul. (vagy nem, de akkor ennek így kellett lennie)
Én amikor Középiskolába kerültem, akkor az osztálytársaimmal nem volt túl jó a viszonyom, volt aki piszkált, de az még a jobbik eset volt ha hozzám se szólt.
Persze azért nem volt annyira vészes mint nálad hogy annyit se mondtak hogy "Boldog Szülinapot!" mert azért volt ilyen.
Engem se hívtak buliba, sőt sehova se és ez nem változott 4 éven keresztül. Már másik suliba járok de most se tartom velük a kapcsolatot.
A mostani osztálytársaimmal jóba vagyok, bár ők se hívnak bulizni, egy vki hívott de pont nem értem rá akkor.
Szerintem tartsd inkább a régebbi barátaiddal a kapcsolatot, én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!