Mit rontottam el? Mp3-as albumból szeretnék audio cd csinálni. Total video converterrel csináltam, lett belőle 730 MB . A CD ugyebár 700 MB -os de 80 percnyi anyagot enged rá írni . Folyt.
Jól megbonyolítottad magadnak!
Ha már nero-t használsz, indítsd el a nero-t, válaszd az audio cd írást. A jobb oldalról a kívánt mp3-akat húzd át a baloldalra, vagy válaszd a fájl hozzáadást, és úgy add hozzá (itt kicsit tököl, míg konvertál), nyomd meg az írás gombot!
Ha nem engedi megírni, akkor a beállítások menüben engedélyezned kell a túlírást.
Egyébként a 80 perc, az kb 800 MB! A CD-n is szerepel: 70 perc/700 MB.
Arra ügyelj, hogy a Néró betesz 2sec szünetet alapból kiírásnál a számok közé. Ha egybefüggő volt az album, kissé zavaró lehet ez, tehát a 2sec-et érdemes kivenni...
Maga a Néró nagyon jól konvertál ahogy mondták. Egyszer nekem is ugrált minden szám az elején...eleve mp3 tömörítési hiba volt, mivel máshonnan letöltve már nem volt gond...azt hiszem mp3 pro volt...
köszi a válaszokat ,akkor megpróbálkozom a Néróval simán ,remélem menni fog.
igen a totálnál valami wav-okat adott és azokat úgy ahogy van próbáltam ki írni :-)
mentségemre legyen szólva hogy még sosem csináltam ilyet ,meg nem is értek hozzá.
még egyszer köszi mindenkinek ,akkor próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!